سفارش تبلیغ
صبا ویژن

منتقدانه
.. و زمانی که قائم ما ظهور کند، ندا در دهد: آگاه باشید ای جهانیان! که منم امام قائم.. آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند.. آگاه باشید ای جهانیان که جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند.. *یالثارات الحسین علیه السلام*
قالب وبلاگ

نخستین فرد نظامی که آیت الله خامنه‌ای به او اقتدا کردند

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتی بعد از شهادت «علی‌اکبر شیرودی» فرمودند: او به یکی از برادران گفته بود "دعا کن شهید بشوم. از بعضی جریانات سیاسی خیلی دلم گرفته." درگیری‌های سیاسی، این جوان مؤمن را بسیار برآشفته و ناراحت کرده بود. شیرودی نخستین نظامی بود که به او اقتدا کردم و نماز خواندم.

به گزارش جهان به نقل از فارس خلبان شهید «علی اکبر شیرودی» از فرماندهان برجسته هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی بود که حماسه‌های ناب و بی‌بدلیل آفرید.

بسیاری از بزرگان و شهدا در وصف شیرودی سخن گفته‌اند اما کلام امام خامنه‌ای که آن زمان رئیس شورای عالی دفاع بودند از شیرینی خاصی برخوردار است. خصوصاً اینکه تأکید می‌کنند، او نخستین نظامی بود که در نماز به او اقتدا کرده‌اند. آنچه در ادامه می‌آید بازخوانی این سخنان است در ایام سالگرد شهادت شهید قهرمان، شیرودی.

*همیشه آماده شهادت بود

در هفته گذشته، ما دو عنصر عزیز، دو قهرمان، دو سرباز اسلام را از دست دادیم. دو جوانی که در راه خدا، مدت‌های مدید با قاطعیت و با ایمان کامل جنگیده بودند. یکی سروان شهید، افسر هوانیروز شیرودی، یکی دیگر سرگرد ادبیان.

این دو نظامی مسلمان، برای ما خیلی حرف‌ها دارند. وجود این‌گونه عناصر در ارتش جمهوری اسلامی، خیلی معنا دارد. مردم نمی‌دانند عناصر مؤمن و مکتبی ارتش چه می‌کنند و چگونه عناصری هستند، این دو قهرمان، در راه خدا جنگیدند و شهید شدند.

سروان شیرودی یک خلبان هوانیروز بود و انسانی همیشه آماده شهادت. به یکی از برادران که از دوستان قدیمی‌اش و از روحانیون متعهد در کرمانشاه است، گفته بود "فلانی بیا یک خداحافظی از روی خاطر جمعی با تو بکنم، زیرا می‌دانم که باید شهید بشوم."

این برادرمان گفته بود که خدا کند حفظ بشوی و خدمت کنی. گفته بود "نه! سرهنگ کشوری را خواب دیدم. به من گفت، شیرودی یک عمارت خیلی خوبی برایت گرفته‌ام. باید بیایی توی این عمارت بنشینی. لذا می‌دانم رفتنی هستم."

به یکی از برادران گفته بود "دعا کن شهید بشوم. از بعضی جریانات سیاسی خیلی دلم گرفته." درگیری‌های سیاسی، این جوان مؤمن را بسیار برآشفته و ناراحت کرده بود. شیرودی نخستین نظامی بود که به او اقتدا کردم و نماز خواندم.

می‌گفت "قبل از جنگ، برای من خاک هیچ ارزشی نداشت و همیشه می‌گفتم هیچ‌وقت برای خاک نخواهم جنگید، اما حالا یک مشت خاک این منطقه، به خاطر حفظ اسلام برای من عزیزترین چیز است. خاک این منطقه با خون شهدایی مانند سهیلیان، کشوری و امثال اینها آغشته شده و آنها سربازان اسلام بودند و فقط برای اسلام و در اختیار و تحت فرمان امام می‌جنگیدند. آنها برای امام والاترین و بیشترین ارزش را قایل بودند و می‌گفتند، حاضریم طبق دستور امام فرزندان‌مان را برای پیروزی این انقلاب قربانی کنیم."

منبع: جهان نیوز


[ پنج شنبه 91/2/7 ] [ 7:25 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

عجبا که همه دشمنان ایران، همه دشمنان سوریه هم هستند! لابد 2روز دیگه لشگر جنبش سبزم توی سوریه تشکیل میدن!!! (بسیار تعجب آوره که دشمنان ما اینقدر در نشان دادن همدستی خودشون علیه محور مقاومت در منطقه اصرار دارن)

تشکیل لشکر اهواز در شورشیان سوری!+عکس

جمعی از شورشیان و ترویست های مسلح سوری، لشگری تشکیل داده اند که بر آن نام "الاحواز" گذاشته اند که نام تحریف شده اهواز است.

به گزارش مشرق، این تروریست ها که تعداد لشگر آنها بالغ بر چند ده نفر می شود با ایستادن مقابل یک دوربین فیلمبرداری، اقدام به رونمایی از پرچم خود کردند.

این افراد مدعی هستند از اهواز و حمیدیه برای کمک به شورشیان، وارد خاک سوریه شده اند!

این لشگر عظیم همچنین شامل ده ها تیپ است که نام یکی از این تیپ ها "جنود بیت المقدس" است که این تیپ نیز شامل چند نفر می شود که با قرار گرفتن مقابل دوربین دیگری، از پرچم سبزرنگ خود، رونمایی کردند.



 

 

 

 

 

این چند تن در شهر دیرالزور سوریه و یا روستاهای اطراف آن مستقر شده اند.

به نظر می رسد استفاده از نام "الاحواز" برای انتقام گیری از جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت دولت سوریه در مقابل اسرائیل و همبستگی با چند جدایی طلب فراری است و بهره گیری از نام "بیت المقدس" نیز برای کم نیاوردن مقابل موضع حامی مقاومت دولت سوریه انجام شده است.

منبع: جهان نیوز


[ پنج شنبه 91/2/7 ] [ 7:21 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

قابل توجه برخیها که گفتند: نگید فساد در سینمای ایران هست!:

بازداشت تهیه کننده مشهور سینما در پارتی شبانه

یکی از تهیه کنندگان مشهور سینما دیشب در پارتی شبانه در منزلش در نیاوران دستگیر شد.

به گزارش جهان به نقل از فارس، یکی از تهیه کنندگان مشهور سینما دیشب در پارتی شبانه در منزلش در محله نیاوران دستگیر شد.

وی که از تهیه کنندگان مشهور سینما است و قبلا نیز اتهاماتی داشته، در شام شهادت حضرت زهرا(س) به همراه تعداد زیادی دیگر و چندین بطری مشروب دستگیر شده است.

منبع: جهان نیوز


[ پنج شنبه 91/2/7 ] [ 7:11 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

از افتخارات حضرت زهراست، مادریِ همچو مردی که نامش خمینی بود ..

oldkd , thxli

شرافت و فضیلت حضرت زهرا (ع) از لسان امام خمینی (ره): پس از رحلت پیامبر (ص) جبرئیل به طور مکرر بر حضرت فاطمه (ص) وارد و مسائل آتیه ی ذریه اش را بیان و حضرت علی (ع) ثبت می کرده است.

بسم‏ اللّه‏ الرحمن الرحیم

[شرافت و فضیلت حضرت زهرا(ع)]

من راجع به حضرت صدیقه ـ سلام اللّه‏ علیها ـ خودم را قاصر می‏دانم که ذکری بکنم، فقط اکتفا می‏کنم به یک روایت که در کافی شریفه است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است که حضرت صادق ـ سلام اللّه‏ علیه ـ می‏فرماید: فاطمه ـ سلام اللّه‏ علیها ـ بعد از پدرش 75 روز زنده بودند. در این دنیا، بودند و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و جبرئیل امین می‏آمد و خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض می‏کرد و مسائلی از آینده نقل می‏کرد. ظاهر روایت این است که در این 75 روز مراوده‏ای بوده است؛ یعنی، رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اول از انبیای عظام در باره کسی این طور وارد شده باشد که در ظرف 75 روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتیه‏ای که واقع می‏شده است، مسائل را ذکر کرده است و آنچه که به ذریه او می‏رسیده است در آتیه، ذکر کرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است، کاتب وحی بوده است حضرت امیر، همان طوری که کاتب وحی رسول خدا بوده است ـ و البته آن وحی به معنای آوردن احکام، تمام شد به رفتن رسول اکرم ـ کاتب وحی حضرت صدیقه در این 75 روز بوده است. مسئله آمدن جبرئیل برای کسی یک مسئله ساده نیست. خیال نشود که جبرئیل برای هر کسی می‏آید و امکان دارد بیاید، این یک تناسب لازم است بین روح آن کسی که جبرئیل می‏خواهد بیاید و مقام جبرئیل که روح اعظم است، چه ما قائل بشویم به اینکه قضیه تنزیل، تنزل جبرئیل، به واسطه روح اعظم خود این ولی است یا پیغمبر است. او تنزیل می‏دهد او را و وارد می‏کند تا مرتبه پایین یا بگوییم که خیر، حق تعالی او را مأمور می‏کند که برو و این مسائل را بگو. چه آن قسم بگوییم که بعض اهل نظر می‏گویند و چه این قسم بگوییم که بعض اهل ظاهر می‏گویند، تا تناسب ما بین روح این کسی که جبرئیل می‏آید پیش او و بین جبرئیل که روح اعظم است نباشد، امکان ندارد این معنا و این تناسب بین جبرئیل که روح اعظم است و انبیای درجه اول بوده است مثل رسول خدا و موسی و عیسی و ابراهیم و امثال اینها، بین همه کس نبوده است، بعد از این هم بین کسی دیگر نشده است. حتی در باره ائمه هم من ندیده‏ام که وارد شده باشد این طور که جبرئیل بر آنها نازل شده باشد، فقط این است که برای حضرت زهرا ـ سلام اللّه‏ علیها ـ ست که آنکه من دیده‏ام که جبرئیل به طور مکرر در این 75 روز وارد می‏شده و مسائل آتیه‏ای که بر ذریه او می‏گذشته است، آن مسائل را می‏گفته است و حضرت امیر هم ثبت می‏کرده است. و شاید یکی از مسائلی که گفته است، راجع به مسائلی است که در عهد ذریه بلندپایه او حضرت صاحب ـ سلام اللّه‏ علیه ـ است، برای او ذکر کرده است که مسائل ایران جزو آن مسائل باشد، ما نمی‏دانیم، ممکن است. در هر صورت من این شرافت و فضیلت را از همه فضایلی که برای حضرت زهرا ذکر کرده‏اند ـ با اینکه آنها هم فضایل بزرگی است ـ این فضیلت را من بالاتر از همه می‏دانم که برای غیر انبیا(ع) آن هم نه همه انبیا، برای طبقه بالای انبیا(ع) و بعض از اولیایی که در رتبه آنها هست، برای کس دیگر حاصل نشده. و با این تعبیری که مراوده داشته است جبرئیل در این هفتاد و چند روز، برای هیچ کس تاکنون واقع نشده و این از فضایلی است که از مختصات حضرت صدیقه ـ سلام اللّه‏ علیها ـ است.

[لزوم تبعیت بانوان از حضرت زهرا(ع)]

و شما افتخار کنید که، و همه ما که این روز را «روز زن» قرار داده‏اند و باید که مسئولیتش هم به عهده بگیرید. اگر شما پذیرفتید که روز بیستم جمادی‏الثانیه که روز تولد حضرت زهراست، پذیرفتید که روز زن باشد، این روز را پذیرفتید، این به عهده شما خیلی مسائل را می‏آورد. اگر یک ملتی پذیرفت که فلان روز، روز جهاد است، این باید در آن روز مشغول مجاهده بشود. اگر کسی مشغول مجاهده نشد، این نپذیرفته است که آن روز، روز جهاد است. اگر یک وقت یک ملتی پذیرفت که امروز روز جنگ است، اگر کسی پذیرفت که روز جنگ است و تخلف کند، برخلاف وظیفه انسانی خودش عمل کرده. اگر شما زن‏ها هم و زن‏های ما هم همه، کشور ما همه، پذیرفتید که امروز روز زن است؛ یعنی روز تولد حضرت زهرا که آن کمال و آن وضعیت را دارد، پذیرفتند که روز زن است، به عهده شما مسائل بزرگی ]خواهد آمد ]؛ از قبیل مجاهده، که حضرت مجاهده داشته است، حضرت به اندازه خودش که در این ظرف کوتاه مجاهده داشته است، مخاطبه داشته است با حکومت‏های وقت، محاکمه می‏کرده است حکومت‏های وقت را، شما باید اقتدا به او بکنید تا پذیرفته باشید که این روز، روز زن است؛ یعنی، روز تولد این حضرت روز زن است. زهد و تقوا و همه چیزهایی که داشته است و عفافی که او داشته است و همه چیز، شما باید اگر پذیرا شدید، آنها را تبعیت کنید و اگر تبعیت نکردید، بدانید که شما داخل در روز زن نیستید، هر کس نپذیرفت، این در روز زن وارد نشده است و در این شرافت وارد نشده است.

[نقش زنان در میدان تحصیل و دفاع از اسلام]

و من امیدوارم که شما بپذیرید و شما هم به آن وظایفی که باید عمل کنید که هم در میدان تحصیل که یکی از امور مهمه است مجاهده کنید و هم در میدان دفاع از اسلام، این از مهمانی است که بر هر مردی، بر هر زنی، بر هر کوچک و بزرگی جزء واجبات است. دفاع از اسلام، دفاع از کشور اسلامی، احدی از علمای اسلام، احدی از اشخاصی که در اسلام زندگی کرده‏اند و مسلم هستند، در این جهت خلاف ندارند که این واجب است. آن چیزی که محل حرف است، محل صحبت است، قضیه جهاد اولی است، آن بر زن واجب نیست، اما دفاع از حریم خودش، از کشور خودش، از زندگی خودش، از مال خودش و از اسلام، دفاع بر همه واجب است. اگر دفاع بر همه واجب شد، مقدمات دفاع هم باید عمل بشود، از آن جمله قضیه اینکه ترتیب نظامی بودن، یاد گرفتن انواع نظامی بودن را برای آنهایی که ممکن است. این طور نیست که واجب باشد بر ما که دفاع کنیم و ندانیم چه جور دفاع کنیم، باید بدانیم چه جور دفاع می‏کنیم. البته در آن محیطی که شما تعلیم نظامی می‏بینید باید محیط صحیح باشد، محیط اسلامی باشد، همه جهات عفاف محفوظ باشد، همه جهات اسلامی محفوظ باشد.

[نقش زنان در پیشقدم بودن در مسائل عمومی]

بحمداللّه‏ زن‏ها در این جمهوری اسلامی چنانچه در همه مسائلی که عمومی پیش آمده است برای ایران پیشقدم بوده‏اند؛ در مسئله تنباکو پیشقدم بوده‏اند؛ در مسئله مشروطیت پیشقدم بوده‏اند، در مسائلی هم که ما الان مبتلا به آن هستیم حظ وافر دارند، بلکه باید بگوییم که دو چندان حظ دارند. چنانچه یک عده از زن وارد بشوند در ـ فرض کنید ـ یک محلی که محل جنگ است، علاوه بر اینکه خودشان جنگ می‏کنند، مردها را که یک احساسی دارند نسبت به زن‏ها، حساسیت دارند نسبت به زن‏ها، مردها را قوه‏شان را دو چندان می‏کنند. این طور نیست که اینها اگر ـ فرض کنید ـ بروند دفاع کنند، فقط خودشان دفاع کرده‏اند؛ خیر، دفاع کرده‏اند، خودشان دفاع کرده‏اند و دیگران هم به دفاع وارد کرده‏اند. مرد حساس است نسبت به زن، مرد اگر صد نفر مرد را ببیند که می‏کشند، ممکن است خیلی [ ناراحت ] نشود، اما اگر یک زن را ببیند که بی‏احترامی می‏کنند حساسیت دارد ولو اجنبی باشند آن زن، هیچ کار هم به او نداشته باشد، این یک حساسیتی است که مردها دارند. بنابراین، پیشقدم شدن شما در همه مسائل من‏جمله مسائل دفاع، مسائل جهاد، مسائل کمک کردن به جبهه‏ها، مسائل وارد شدن در هر طریقه‏ای، اسباب این می‏شود که مردها هم بیشتر وارد بشوند، مردها هم قوی‏تر بشوند.

و ما امروزی که در یک همچو مرحله‏ای واقع شدیم که در مقابل این طور تبلیغات بزرگ دنیا واقع شدیم و آن طور جنگ‏هایی که به ما تحمیل کردند و الان هم ما بحمداللّه‏ در هردو جبهه، در هر دو جبهه پیروز هستیم و خداوند تأیید کند این جوان‏های ما را که در آنجا این طور دارند جانفشانی می‏کنند. و من باید تشکر کنم از آنها که همه با هم هستند، یک‏دست شدند همه با هم، این طور نیست که الان در آنجا صحبت از ارتشی باشد، صحبت از سپاهی باشد، صحبت از بسیجی باشد، صحبت از شهربانی باشد، صحبت از دیگران باشد، این طور نیست. الان همه آنها با هم مشغول به عقب راندن این قوای فاسد هستند و تمام اینها بحمداللّه‏ در همه این جبهه‏هایی که بودند تاکنون ـ همان طوری که شنیدید همه‏تان ـ تاکنون در همه اینها پیروز بودند و از آن طرف سرشکستگی صدام از اینجا ظاهر می‏شود که مدال می‏دهد به اینها، مدال شجاعت می‏دهد. در خرمشهر اگر یادتان باشد با اینکه عقب زدند آنها را، بیرون کردند آنها را، مع‏ذلک، مدال داد. حالا هم از قراری که گفتند در همین قضیه فاو، با اینکه اینها همه‏شان، الان دنیا قبول دارد که فاو این طور شده، ولو مبلغین‏شان یک قدری خلاف می‏گویند، اما مع‏ذلک در اینجا هم من شنیدم که نشانه شجاعت دادند. بنابراین، در این روزها باید خیلی ایشان نشانه شجاعت بدهد! برای اینکه در هر روز اینها شکست می‏خورند، در هر روز او باید نشان شجاعت بدهد!

شما خانم‏ها، شما زن‏ها توجه به این معنا داشته باشید که همان طوری که بر مردها در جبهه لازم است که جلو بروند و پیشقدم باشند، شما هم در خارج، در پشت جبهه باید کمک کنید و مهیا بشوید که چنانچه ـ خدای نخواسته ـ یک وقت دفاع عمومی واجب شد بر همه؛ یعنی، همه ما بی‏استثنا، هر کس قدرت دارد بی‏استثنا، دفاع بر او واجب شد، مهیا باشد از برای دفاع، و البته سنگر علم هم یک سنگر دفاعی است، دفاع از همه فرهنگ اسلام. شما می‏دانید که فرهنگ اسلام در این مدت مظلوم بود، در این مدت چند صد سال، بلکه از اول بعد از پیغمبر ـ سلام اللّه‏ علیه ـ تا برسد به حالا، فرهنگ اسلام مظلوم بود، احکام اسلام مظلوم بودند و این فرهنگ را باید زنده کرد. و شما خانم‏ها همان طوری که آقایان مشغول هستند، همان طوری که مردها در جبهه علمی و فرهنگی مشغول هستند، شما هم باید مشغول باشید. و من امیدوارم که خداوند به همه شما توفیق عنایت کند و در این سنگر هم پیشروی کنید و دعا کنید که آنهایی که در جبهه‏ها مشغول به دفاع از کشور خودشان و از اسلام هستند، آنها هم ان‏شاءاللّه‏، پیروز باشند. و همه شما ان‏شاءاللّه‏ مؤید و موفق و سالم و سلامت باشید. والسلام علیکم و رحمة‏اللّه‏

امام خمینی ـ

11/12/1364

منبع: شیعه ها


[ پنج شنبه 91/2/7 ] [ 6:55 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

هو الحبیب الذی...

 

بر قفل درب خانه ی ام ابیها (س) چه نوشته شده؟ / تازه ترین تصاویر اختصاصی شفقنا از درب خانه ی ام ابیها حضرت زهرا (س)

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) - در کنار مرقد شریف پیامبر اکرم (ص) خانه ی حضرت زهرا (ص) قرار دارد.

به گزارش شفقنا درباره ی موقعیت حانه ی حضرت زهرا منابع تاریخی روایت می کند که:

ابن سعد در کتاب الطبقات الکبرى\[ ج 1، ص 499، بیروت: دار صادر] و ابن جوزى درکتاب شرف المصطفى‏ به سندى از مالک بن ابى الرّجال نقل می کند که او از پدر و مادرش، شنیده است که

چنین می گفتند: خانه‏هاى همسران رسول الله، همه در قسمت چپ نمازگاه واقع شده بود. و وقتى: زینب بنت جحش درگذشت، ام سلمه در آنجا ساکن شد

مؤلف کتاب المناسک و اماکن طرق الحج و معالم الجزیرة (ص 373) به حدیثی از ابو محمد اسماعیل بن محمد بن اسحاق بن جعفر بن محمد ابن على بن الحسین بن على بن ابى طالب، که از دانشمندان مدینه در زمان خود بوده است، باور آورده که وى گفته بود: «کانت اول حجرة من حجر ازواج النبی: حجرة حفصة. و هى موضع الخوخه التى تدعى خوخه عمر، ثم تلیها حجرة حجرة، حتى تنتهى الىحجرة عائشة رضى الله عنهن اجمعین. و هى موضع القبر و بعدها حجرة فاطمة فى الصدر عند باب جبریل و بعدها حجرة ام سلمه و آخر الحجرات حجرة جویریة...

بر این اساس. و با توجه به اینکه منزل اسماء در مقابل باب النساء فعلى در جهت شامى آن واقع شده بود.معلوم مى‏شود که کلیه خانه‏ها: از خانه‏ى حفصه و عایشه و اسماء و فاطمه در جنوب شرقى، سپس محاذى: باب الرحمة تا قسمت شامى دیوار شرقى مسجد قرار داشته‏ اند


اگر چه درباره بناى خانه‏ى فاطمه (س) بنت رسول الله (ص)، منابع و احادیث مستقلى در کتاب های سیره و احادیث وجود ندارد اما بر اساس آگاهی هایی که منابع تاریخی و حدیثی درباره خانه های همسران پیامبر (ص) به ما می دهند، محققان چنین نتیجه گرفته اند که: خانه‏ى فاطمه (س)، مجاور و پشت خانه‏ى محمد ص، که عایشه در آن بسر مى‏برده، قرار داشته است
یحیى- عیسى بن عبد الله از پدرش آورده است که: «رسول اکرم، هنگام خروج از خانه عایشه، در کنار روزنه‏ئى که بین خانه‏ى فاطمه و خانه‏ى عایشه بوده، جویاى حال دخترش مى‏شده است. و این محل در قسمت انحناء بین قبر و خانه‏ى رسول واقع شده بود»

بنابر این، و با توجه به دیگر گفته‏هاى ثبت شده، مسلم است که خانه‏ى فاطمه بین: مربع قبر و: ستون تهجّد بوده است.
طبرانى- ابى ثعلبه گفته است: هرگاه رسول گرامى از سفرى باز مى‏گشت، ابتداء به مسجد مى‏رفت. و دو رکعت نماز بجاى مى‏آورد. و آنگاه به خانه‏ى فاطمه (س) رفته، پس از دیدار با دخترش، به خانه خود تشریف مى‏بردند


چنانچه در منابع ذکر شده خانه مطهر فاطمه زهرا (س) به ابعاد 16 متر در 15 متر یعنی  حدود 240 متر مربع است.

در شرایط فعلی از باب جبرئیل که به مسجد پیامبر (ص) وارد شوید درب بسته ای را می بینید که پیش از تخریب خانه فاطمه زهرا (س) محل درب قدیمی خانه بوده است

از چندین قرن قبل بر قفل این درب شعری به عربی نوشته شده که متن آن چنین است

هو الحبیب الذی ترجی شفاعته لکل هولٍ من الأهوال مقتحم

او (پیامبر اکرم) دوستی است که در همه پیشامدها و حوادث ناگوار امید شفاعت از او می رود.

چنانچه در منابع اینترنتی  نوشته شده "این شعر توسط  شاعر اهل تسنن قرن هفتم هجری «البوصیری» و در وصف پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) سروده شده است ".

شما می توانید متن این شعر را در تصویر سوم گالری تصویر مشاهده فرمایید.

یادآور می شود این تصاویر در نیمه ی اول فروردین ماه 1391 گرفته شده است.

fdj thxli

fdj thxli2

thxli3

منبع: شفقنا


[ پنج شنبه 91/2/7 ] [ 6:29 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

لینک دوستان
برچسب‌ ها
امکانات وب
ایران رمان