منتقدانه
.. و زمانی که قائم ما ظهور کند، ندا در دهد: آگاه باشید ای جهانیان! که منم امام قائم.. آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند.. آگاه باشید ای جهانیان که جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند.. *یالثارات الحسین علیه السلام*
قالب وبلاگ

سلام

مطلبی بسیار بسیار ظریفی دیدم از سایت بصیرت سرا که نوشته بود کیسانهای ابوعمره را پیاده به میدان نفرستیم! دوست داشتم تذکری بدم به اون مسئولینی که موضوع سایبری رو در بسیج مطرح میکنن و البته موضوع بابرکتی هم هست. اما میخان اونرو بدون امکانات و زیرساخت و حمایت مداوم که خیلی لازمه پیش ببرن. لازمه حتمن به جمله فوق توجه کنن. هرچند موضوع مورد اشاره این جمله شاید ارتباط مستقیم با دغدغه من نداشته باشه:

«کیسان های ابو عمره» را پیاده به میدان نفرستیم!

توجه : دوستانی که قسمت اخیر سریال مختارنامه را از تلویزیون دیده اند، از پرده ششم به بعد این مطلب را بخوانند.

پرده اول) سپاه «مختار ثقفی» و «عبدالله بن زبیر» در نزدیکی یکدیگر اردو زده و در حال آماده شدن برای پیکار هستند. شمار سپاهیان «زبیر» حدود دو برابر سپاهیان «مختار» است اما انگیزه بالای علویان در خونخواهی سیدالشهدا (ع) قدرتی صدچندان به آنها داده و رعب و وحشتی عجیب را در دل زبیریان انداخته است.

پرده دوم) زبیریان که امید چندانی به پیروزی در جنگ تن به تن ندارند، برای تضعیف روحیه سپاهیان مختار و ایجاد تفرقه بین آنها، به حیله های فردی به نام «محلّب» دل بسته اند و قدرت و زیرکی او در «جنگ روانی علیه دشمن» را به تیرهای نامرئی تشبیه می کنند. «محلّب» چندین بار تلاش می کند تا بین «عرب» و «عجم» در سپاه مختار بدبینی ایجاد کرده و آنها را درگیر جنگ بین خود کند اما تدبیر «کیسان ابو عمره» که یکی از سرداران ایرانی سپاه علویان است مانع موفقیت «محلّب» در این حربه می شود. عدم موفقیت «محلّب» در دو – سه ترفند اول خود، فرمانده آنها یعنی «مصعب بن عبدالله» را به خشم آورده است. هر یک از سرداران لشکر زبیری راه حلی برای ادامه جنگ پیشنهاد می دهد.

پرده سوم) درست در شرایطی که همه افراد از ترفندها و حیله های «محلّب» ناامید شده بودند، نکته مهم ماجرا رقم می خورد. «محلّب» جمله ای می گوید که بسیار جای تأمل دارد. او با اعتماد به نفس خاصی می گوید : “من هنوز به «بن وهب» امیدوارم”. یعنی شخصی به نام «بن وهب» در سپاه مختار هست که دشمن برای اجرای مقاصد پلید خود به او «امیدوار» است!

پرده چهارم) «بن وهب» که یار دیرین فرمانده فعلی سپاه مختار است، به نیت خیر «کیسان ابو عمره» در بیعت با مختار شک می کند و از فرمانده می خواهد تا برای اطمینان از نیت «کیان»، او را با روش خاصی آزمایش کند. بدین ترتیب که از او بخواهد پیاده به مصاف دشمن برود. اگر «کیان» اطاعت کرد، نیتش خیر است، وگرنه قصد خرابکاری دارد!!!

پرده پنجم) فرمانده از «کیان» می خواهد که پیاده به میدان برود. «کیان» هم علیرغم تشخیص خود، از فرمانده اطاعت می کند و طبیعتاً در کارزار با دشمن شکست خورده و شهید می شود. فرمانده سپاه مختار پس از شهادت «کیان» اعتراف می کند که در این مورد اشتباه کرده و به دلیل «یک سوء ظن احمقانه» و با تصمیمی اشتباه، «کیان» که یکی از بهترین سرداران سپاه بوده است را به کام مرگ فرستاده و این ذخیره استراتژیک قیام را نابود کرده است.

************

پرده ششم) قرن ها از قصه «محلّب» و «بن وهب» و «کیسان ابو عمره» می گذرد. کشور «کیان» یعنی ایران، می شود مرکز اصلی شیعیان جهان. دشمنان علویان هنوز هم برای مقابله با ما از حیله و نیرنگ استفاده می کنند و به برخی از «بن وهب» های ما «امیدوارند».
باید مواظب «امیدواری» دشمن بود. باید بر «سوء ظن های احمقانه» و «وسوسه های شیطانی» غلبه کرد.

باید مصداق های این «سوء ظن های احمقانه» را پیدا کرد و قبل از این که ذخیره های استراتژیک نظام و امثال «کیان»، پیاده به کارزار بروند و شهید شوند، «امید» دشمن را ناامید کرد.

پرده هفتم) امروز – بحمدالله – دولتی بر سر کار است که همواره مورد تأیید و حمایت همه جانبه نایب امام زمان (عج) بوده و ایشان بارها و بارها نهادهای مختلف نظام را به همراهی و رفق و همسازی با قوه مجریه دعوت فرموده اند.

حتی بعد از ماجرای استعفای وزیر اطلاعات هم ایشان اینگونه مسائل را تشریح فرمودند :

«این، مسئله‌ى مهمى نیست، نظائرش هم اتفاق مى‌افتد؛ اما مخالفین، دشمنان بیرونى، تریبون‌دارهاى بین‌المللى، بوقهاى تبلیغاتى، از همین مسئله استفاده میکنند براى اینکه فضاى تبلیغاتى را شلوغ کنند.»

اخیراً هم در دیدار با نمایندگان مجلس، ایشان تأکید مجددی بر حمایت از دولت فرمودند :

«امروز مسئولین دارند تلاش میکنند، کار میکنند. نگوئید فلان ضعف و فلان ضعف وجود دارد. بنده به ضعفها آگاهم. شاید بنده بعضى از ضعفها را هم بدانم که خیلى‌هاى دیگر ندانند. با وجود این ضعفها، آن چیزى که امروز در قوه‌ى مجریه وجود دارد، یک شاکله‌ى خوب و مطلوب است.»

با وجود چنین دیدگاهی از سوی امام خامنه ای (حفظه الله) نسبت به قوه مجریه، جالب است که مدعیان ولایت مداری، «شاکله ی خوب و مطلوب» قوه مجریه را که برنمی تابند هیچ!، رئیس قوه مجریه و اطرافیان او را به هزار و یک اتهام ثابت نشده، مجرم می دانند و عملاً با دریغ کردن حمایت ها و هم افزایی های مد نظر رهبری عزیز از رئیس جمهور، او را «پیاده» به مصاف دشمنان و سختی های مملکت داری می فرستند.

ناگفته پیداست که هیچ کس منکر لزوم مقابله با انحراف نیست، اما در شرایطی که ولی فقیه زمان، نه چند سال پیش، بلکه همین امروز و با همه نقایص و انحرافات موجود، شاکله ی دولت را خوب و مطلوب می دانند، عده ای که «مرجع امید» دشمنان شده اند و هر روز حرف ها و تحلیل هایشان در رسانه های دشمنان با ذوق و شوق منتشر می شود، اصرار دارند که به انحاء مختلف بر طبل انحراف دولت بکوبند و مانع پیشرفت های آن شوند.

هیچ انسان با انصافی در این مملکت نمی تواند منکر حجم عظیم دستاوردها و خدمات دولت های نهم و دهم شود. پیشرفت هایی که در این دو دولت حاصل شد، اگر قرار بود با روال دولت های قبلی به دست آید، باید دهه ها یا شاید قرن ها انتظار آن را می کشیدیم.

حیف است دولتی را که همه توان خود را برای ساختن کشور خرج کرده، در سال های آخر کارش بدنام کنیم و کار را به جایی برسانیم که نامزدهای بعدی انتخابات های ریاست جمهوری جرأت ادامه راه چنین دولتی را نداشته باشند.

آقایان اگر نقایص و انحرافاتی در این دولت می بینند، بهتر است خود را آماده کنند تا در دوره های بعدی ریاست جمهوری، دولتی تشکیل دهند که از همه نکات مثبت این دولت برخوردار باشد و از نقایص و انحرافات این دولت نیز به دور باشد. آن وقت ببینند که آیا امت اسلامی و امام امت، بیش از امروز از دولت حمایت خواهد کرد یا نه.


[ شنبه 90/7/2 ] [ 1:26 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

چه خوب بود که ما استراتژی خودمون رو در همه ابعاد بجای علوم انسانی غربی از سیره و روش ماندگار ائمه معصومین(ع) میگرفتیم. سالروز شهادت امام جعفر بن محمدالصادق(ع) تعزیت باد:

منبع: تبیان

استراتژی زیبای امام صادق(علیه السلام)

تقیه

امام جعفرب ن محمد علیهماالسلام در مواجهه با خلفای جور مخصوصا منصور عباسی دو نوع برخورد داشت که کاملا در مقابل هم بنظر می رسد. «امام گاهی با لحن نرم و بطور ملایم با وی سخن گفته و در مقام تبرئه خویش برآمده و گاهی هم بی آنکه اقرار و اعترافی کند با شدت و تندی با آنان برخورد کرده است.

 

« امام در عین حالیکه در برخی موارد خیلی ملایم و ملتمسانه صحبت می کند؛ مثلا آنجا که به منصور می فرماید: به خدا سوگند من این کار را نکرده ام و آنرا جایز نمی دانم و به آن عقیده ندارم و در همه حال اطاعت شما را لازم می دانم؛ من پیر شده و ضعیف و ناتوان گشته ام؛ می خواهی مرا در برخی از زندانهایت باز داشت کن تا مرگ من فرا رسد که چندان دور نیست.

حقیقت این برخورد دوگانه آن هم از سوی امام معصوم با منصور چیست؟

 وظیفه امروزِ شیعیان امام صادق باید کدام شیوه رفتاری از این دو باشد؟

در مورد دیگر به منصور پیغام می فرستد: اگر دست از اذیت و آزار ما نکشی هر روز پنج نوبت تو را نفرین می کنم. و نظایر این برخوردهای متفاوت...» .

حقیقت این برخورد دوگانه آن هم از سوی امام معصوم با منصور چیست؟ و  وظیفه امروزِ شیعیان امام صادق باید کدام شیوه رفتاری از این دو باشد؟ در این مقاله به قدر توان و فرصت به این نکته پرداخته شده است؛ هر چند برای پاسخ این سئوال مجالی بیش از این نیاز است.[1]

الف. اصل تقیه

یکی از اصول مهم عقیدتی شیعه تقیه است.  شیخ مفید رحمه الله گوید: «تقیّه، پنهان کردن حق و پوشاندن اعتقاد به حق و پنهانکاری با مخالفان حق و پشتیبانی کردن از آنان در آنچه ضرر دین و دنیا را در پی دارد. هرگاه به «ضرورت تقیّه» ظنّ قوی پیدا کنیم، تقیّه واجب است و هرگاه ندانیم یا ظنّ قوی نداشته باشیم که آشکار گردیدن و نمودن حق ضروری است، تقیّه واجب نیست.(2)

تقیه

«شیعه در مورد تقیه به ادله چهارگانه استناد دارد. از قرآن به عنوان نمونه:    لا یتخذالمومنون الکافرین أولیاء... إلّا أن تتقوا منهم تقه...افراد با ایمان نباید بجای مومنان کافران رادوست و سرپرست خود انتخاب کنند؛و هر کس چنین کند، هیچ رابطه ای با خدا ندارد؛ مگر اینکه از آنها تقیه کنید( و بخاطر هدفهای مهمتری کتمان نمائید).[3] خدای تعالی مطابق این آیه اجازه می دهد که مومنان به هنگام خوف بر جان خود و در مورد تقیه و ترس از شر و آسیب کافران تظاهر به دوستی آنان کنند تا بدین وسیله از خطر برهند... عقل هم بطور قطع حکم می کند که انسان در مواقع خطر تا اندازه که می تواند باید جان و مالش را از خطر نابودی حفظ کند و خویشتن را از مهلکه نیندازد.» [4] امام جعفر صادق علیه السلام چون در فشار سیاسی عجیبی قرار داشتند و زیر ذره بین مأمورین حکومتی بسر می بردند در بسیاری از زمانها مجبور به تقیه می شدند. «تقیه در عصر امام جعفر صادق علیه السلام شروع نشده بلکه در روزگاران پیشتر هم وجود داشته است. حضرت امیرالمومنین علیه السلام بخش اعظم عمر خود را در تقیه گذرانده است.» [5] امام نه تنها عملا خود این سیره را داشتند که به شیعیان نیز توصیه می نمودند تا در برابر دستگاه جور تقیه نمایند. ایشان به یاران سفارش اکید داشتند که نه در گفتار و نه در رفتار عقیده خود را ابراز ننمایند.

امام جعفر صادق علیه السلام چون در فشار سیاسی عجیبی قرار داشتند و زیر ذره بین مأمورین حکومتی بسر می بردند در بسیاری از زمانها مجبور به تقیه می شدند.

 «در دوران امامت امام صادق علیه السلام تنها در دهه سوم قرن هجری آزادی نسبی وجود داشت که حتی در همان دهه نیز فعالیت های آن حضرت و شیعیان تحت کنترل بود، اما پیش از آن در دوران امویان و پس از آن به وسیله منصور عباسی شدیدترین فشارها علیه شیعیان اعمال می شد به طوری که جرأت هر گونه ابراز وجودی از آنها سلب شده بود...اصحاب امام به منظور صیانت خود از گزند منصور مجبور بودند به طور کامل تقیه نموده و  مواظب باشند تا کوچکترین بی احتیاطی از آنان سر نزند... تأکیدهای مکرر امام صادق علیه السلام بر تقیه خود دلیل آشکاری بر وجود چنین فشار سیاسی بود. خطر هجوم بر شیعه چنان نزدیک بود که امام برای حفظ آنان ترک تقیه را مساوی ترک نماز اعلام فرمود؛ از جمله امام به معلّی بن خُنیس که به دست حاکمان زمان خود کشته شد؛ فرمود: یا معلّی! اکتم امرنا و لا تذعه... ای معلا! اسرار ما را پنهان بدار و آن را به همه کس نگو خداوند کسی را که اسرار ما را پنهان داشته و آن را برملا نسازد، در دنیا عزیز می دارد. به هر حال روایاتی وجود دارد حاکی از این که شدت فشار به قدری بود که حتی شیعیان بدون اعتنا به همدیگر از کنار هم رد می شدند. در روایت دیگری درباره جاسوسان ابوجعفر منصور آمده: منصور در مدینه جاسوسانی داشت و آنها کسانی را که با شیعیان جعفر رفت و آمد داشتند گردن می زدند. [6] با توجه به نقل این روایات در جایی که حکومت وقت به شیعیان بلکه آنان که با شیعیان در ارتباط بودند هر چند خود شیعه نبودند اینگونه در خطر بودند تکلیف رهبر و امام شیعیان روشن است.

ب. عدم تعادل رفتاری خلفای جور با امام

امام جعفر صادق(ع)

 این عدم تعادل روحی بویژه درمورد منصور وارد شده است.«منصور هر چند که به نام خلیفه و سلطان بر سرزمینهای اسلامی پنجه انداخته است ولی خود می داند که صاحب بر حق این مقام، حضرت جعفر صادق علیه السلام است که دارای هر نوع فضیلتی می باشد و نیز می داند که اگر امام جعفر صادق علیه السلام بخواهد برای به دست آوردن حکومت به پا خیزد، او را توان مقاومت و ایستادگی در برابر امام نیست، از این رو می بینیم گاهی از تندگوئی ها و طعنه های امام چشم می پوشد چون نمی خواهد به نزاع و مشاجره ادامه دهد تا سرانجام امام تصمیم به مقاومت و مبارزه جدی بگیرد. اما شدت علاقه منصور به حکومت و سلطنت که چشم او را کور و گوشش را کر کرده بود گاهی او را وا می داشت که نسبت به امام اهانت و اسائه ادب کند و حتی قصد ریختن خون آن حضرت را نماید. بنابراین هنگامی که امام احساس می کرد موقعیت نخستین است حق را به کمال و تمام آشکار می کرد. ولی موقعی که می دید منصور سر مست حکومت و جاه و مقام است برای دفع خطر و پیشگیری از تجاوزات او نرمش نشان می داد.» (7)

 

پی نوشت ها:

1.صفحاتی از زندگانی امام جعفر صادق علیه السلام، علامه مظفر، ترجمه سید ابراهیم سیدعلوی،انتشارات قلم، چاپ اول، ص189

2.شرح عقائد الصدوق، شیخ مفید، ص 241

3.آیه 28 سوره آل عمران، ترجمه آیت الله مکارم

4.صفحاتی از زندگانی امام صادق، مظفر،ص154 و155

5.همان،ص156

6.حیات فکری و سیاسی امامان شیعه،صص359 و 360

7.صفحاتی از زندگانی امام صادق، مظفر،ص189 و190


[ شنبه 90/7/2 ] [ 1:11 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

حق این بود که پیام ارزشمند مقام عظمای ولایت درباره زیارت شهدا در هفته مبارک دفاع مقدس رو زودتر از اینها روی وبلاگ میذاشتم. ولی برای زلال کلام ایشون هیچوقت دیر نیست. افسوس که بعضی حضور دسته جمعی با دوستانشون رو بر سر مزار شهدا ول میکنن و میرن تا مثلن فلانجا استراتژی فرهنگی یاد بگیرن! غافل از اینکه استراتژی فرهنگی شهدا قوی و ماندگارتر از استراتژی غربزده فرهنگی مورد تدریس بعضی آقایون مبلغ علوم انسانی غربیست!!! و غافل از اینکه شهدا زکات خونشون رو با شهادتشون دادن، اما بعضن این اساتید بجای دادن زکات علم با تعلیم علم، تازه دستمزدهای کلان میلیونی هم کاسب میشن!!!:

 

تجلیل رهبر انقلاب از مقام شهداء و صبر و پایداری خانواده ایثارگران

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(پنجشنبه) به منظور گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و همزمان با روز تجلیل از شهدا و ایثارگران دفاع مقدس پیامی صادر فرمودند.
متن پیام به شرح زیر است:
http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1390/139006311555c5759.jpg
بسم الله الرحمن الرحیم
در نخستین روز هفته‌ی دفاع مقدس که یادآور مجاهدت عمومی و با شکوه ملت ایران در برابر کید و مکر دشمنان انقلاب و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی است، نام و یاد شهیدان عالی‌مقام و سرافراز را گرامی میدارم و برترین درجات بهشتی را برای آنان از خداوند متعال مسألت میکنم. همچنین سلام و احترام و ارادت قلبی خود به خاندان‌های شریف و ایثارگر آنان که با صبر و پایداری بی‌نظیر خود چهره‌ی ملت ایران را در تاریخ، درخشان ساختند تقدیم میکنم.
امروز با پیشرفت و درخشش کشور و تأثیر عمیق آن در بیداری عالم اسلام، بار دیگر ارزش مجاهدت فداکارانه‌ی شهیدان عزیز ما آشکار گشت. خدای حکیم و قدیر را سپاسگزاریم که خون شهیدان ما ضایع نگشت و این فداکاریها جان تازه‌ئی به امت اسلام بخشید. همه باید خداوند متعال را بر الطاف آشکار و پنهانش شکر گوئیم و دوام و افزایش آن را از درگاهش مسألت کنیم و توفیق انجام وظیفه را از او بخواهیم. امید است قلب مقدس حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و روح مطهر شهیدان و امام بزرگوار از همه‌ی ما خشنود گردد.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنه‌ای
31/شهریور/1390

[ شنبه 90/7/2 ] [ 12:49 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

خدا رو شکر که آبروی دشمنان این انقلاب با دست خودشون از دست میره. برگ زرین دیگری از کارنامه مدعیان دفاع از حقوق زنان!:

تجاوز رئیس بخش فارسی BBC به یک مجری زن

 

برخی اخبار درباره تجاوز صادق صبا به یک مجری زن شبکه بی بی سی فارسی حکایت دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، برخی منابع طی 2 روز گذشته از تجاوز مدیر بخش فارسی بی بی سی به یکی از مجریان زن این شبکه به نام "پ.ق" خبر دادند؛ وسعت این خبر و سکوت سنگین 2 نفر دخیل در این ماجرا تا آنجا پیش رفت که حتی رسانه های ضدانقلاب مجبور به انتشار این خبر شدند و خبر دادند که این مجری از شبکه بی بی سی حذف شده است.
 
در برنامه "نوبت شما" نیز یکی از مخاطبان بی بی سی فارسی پس از لحظاتی در حال بیان ماجرای این تجاوز بر روی آنتن زنده بود که مجری برنامه مذکور بلافاصله سخنان آن مخاطب را قطع و تاکید کرد که مجبوریم "به خاطر رعایت حال آن مجری!" چنین تماس هایی را قطع کنیم.
 
طبق آخرین بررسی های اینترنتی در مورد عدم حضور چندین باره خانم "پ ق" در برنامه های شبکه بی بی سی طی روزهای گذشته، صحت خبر تجاوز صادق صبا مدیر بخش فارسی بی بی سی به این مجری زن مشهود است و طفره رفتن سیاوش اردلان از پاسخگویی به این سوال گواه این ماجراست. ضمن اینکه این مجری (پ.ق) نیز در صفحه فیس بوک خود هیچگونه واکنشی به این خبر نشان نداده و کاملا سکوت کرده است.
 
به نظر می رسد پس از افشای تجاوز مهدی فلاحتی و جمشید چالنگی دو تن از مجریان شبکه صدای آمریکا به 2 مجری زن این شبکه به نام های "ا.س" و "ن.م"، اکنون بحران تجاوز جنسی به بی بی سی فارسی رسیده باشد.


[ شنبه 90/7/2 ] [ 12:8 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

عجبست بعضیهائیکه به کهار تربیتی فکر میکنن، ادعای دفاع از ولایت دارن، و در عین حال نسبت به انحرافات تربیتی و لغزشهای اخلاقی-تربیتی زیردستانشون بی اهمیتن!

 
رهبر انقلاب: طراحی استکبار برای ترویج موادمخدر و بی‌بند و باری اخلاقی

 

مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی صبح امروز با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای ورود به دانشگاه علوم انتظامی در محل یادمان شهدا حضور یافتند و با قرائت فاتحه، علو درجات شهدای نیروی انتظامی را مسئلت کردند.

فرمانده کل قوا سپس از یگانهای انتظامی، راهنمایی و رانندگی و مرزبانی حاضر در میدان سان دیدند.

رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی در این مراسم کارکنان و فرماندهان نیروهای انتظامی به عنوان حافظان امنیت، آسایش و آرامش مردم را «مجاهدان واقعی فی سبیل الله» خواندند و تأکید کردند: نیروی انتظامی همواره باید هم مظهر اقتدار و نظم و هم مظهر مهربانی، رأفت و رحمت در جامعه باشد.

ایشان امنیت اعم از امنیت اجتماعی و امنیت اخلاقی و روانی را از ارکان پیشرفت و سربلندی کشور خواندند و خاطرنشان کردند: یکی از روشهای استکبار برای مقابله با ملتهای مستقل، ایجاد ناامنی اجتماعی و همچنین ناامنی اخلاقی و روحی در جامعه است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به طراحی پشت صحنه سیاستگذاران استکبار برای ترویج مواد مخدر و ایجاد بی بندوباری اخلاقی و سست کردن پایه های اخلاقی، تأکید کردند: نیروی انتظامی امروز وظیفه بسیار بزرگی برعهده دارد که انجام صحیح و دقیق آن، نیازمند برطرف کردن آسیب های احتمالی است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر لزوم احساس توأمان اقتدار و رأفت نیروی انتظامی در جامعه افزودند: این موضوع باید در آموزش‌ها و دوره های مختلف مورد توجه جدی قرار گیرد و به یک فرهنگ سازمانی قطعی در نیروی انتظامی تبدیل شود.

ایشان با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر نیروی انتظامی، زمینه برای پیشرفت‌های جدید را مهیا دانستند و خاطرنشان کردند: دستیابی به عرصه های جدید، فقط با دانش، تجربه، تحقیق، تأمل و بکار گرفتن همه استعدادها امکان پذیر است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: سربلندی ایران عزیز در گرو عزم مستحکم جوانان و نخبگان کشور است که به لطف خداوند روز بروز مشهودتر از گذشته است.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در سخنانی، ایجاد نظم، امنیت و آرامش در جامعه از طریق ایجاد اقتدار درونی و بیرونی در نیروی انتظامی و تربیت نیروهایی متدین، بصیر، حرفه ای، شجاع و کارآمد و روزآمد را از اهداف اصلی برشمرد و گفت: تشکیل پلیس تخصصی مواد مخدر و کاهش ورود مواد مخدر به کشور، تشکیل یگان مرزبانی و کاهش قاچاق کالا و سوخت و محصولات مخرب فرهنگی، مبارزه قاطع با ناامنی و شرارت، افزایش سرعت در کشف جرم و علمی فنی کردن کشف جرم، ارتقای امنیت اخلاقی در جامعه، افزایش 20 درصدی ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان و کاهش تصادفات و خسارات ناشی از آن با وجود افزایش دو برابری تولید خودرو از جمله اقدامات و دستاوردهای نیروی انتظامی در سالهای اخیر است.

سردار سرتیپ دوم عصار فرمانده دانشگاه علوم انتظامی نیز در گزارشی با اشاره به تدوین راهبردهای اساسی این دانشگاه گفت: ایجاد کرسی های تخصصی، کاربردی و حرفه ای کردن آموزشها، و نهادینه سازی دانش محوری از رویکردهای اصلی دانشگاه علوم انتظامی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

در این مراسم همچنین، تعدادی از دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و کارکنان نمونه دانشگاه علوم انتظامی و همچنین خانواده های شهدای نیروی انتظامی، هدایا، درجه و سردوشی خود را از دست مقام معظم رهبری دریافت کردند.

اجرای حرکات نمایشی و راپل بخش دیگری از مراسم دانش آموختگی و تحلیف دانشگاه علوم انتظامی بود.

در پایان این مراسم یگانهای حاضر در میدان از مقابل فرمانده کل قوا رژه رفتند.


[ شنبه 90/7/2 ] [ 12:5 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

لینک دوستان
برچسب‌ ها
امکانات وب
ایران رمان