سفارش تبلیغ
صبا ویژن

منتقدانه
.. و زمانی که قائم ما ظهور کند، ندا در دهد: آگاه باشید ای جهانیان! که منم امام قائم.. آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند.. آگاه باشید ای جهانیان که جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند.. *یالثارات الحسین علیه السلام*
قالب وبلاگ

سلام

ای شقایقهای آتش گرفته دل خونین ما همچون شقایقیست که داغ شهادت شما را بر خود دارد،

آیا آنروز نیز خواهد رسید که بلبلی دیگر در وصف ما سرود شهادت بسراید!؟

 

سلام و درود خدا بر شهید جهان آرا و همرزمانش که راه و رسم مقاومت در برابر دشمن و ظلم و تجاوز و تعدی را در مقابل تمام مقاومین این عصر از کربلای ایران تا کربلای لبنان، غزه، تونس، مصر، لیبی و بحرین و حجاز و ... قرار دارد

 
راه‌اندازی ویژه‌نامه‌ «پلاک» همزمان با آغاز اردوهای راهیان نور
شهید محمد جهان‌آرا به روایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

خبرگزاری فارس: همزمان با آغاز اردوهای راهیان نور، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ویژه‌نامه‌ای با عنوان «پلاک»، به مرور رهنمودهای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره روایتگری سیره‌ شهدا، خاطرات و روایت معظم‌له از پنج فرمانده سال‌های دفاع مقدس می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همزمان با آغاز اردوهای بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس (راهیان نور)، این پایگاه اطلاع‌رسانی در ویژه‌نامه‌ای با عنوان «پلاک»، به مرور رهنمودهای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره روایتگری سیره‌ شهدا، خاطرات و روایت معظم‌له از پنج فرمانده سال‌های دفاع مقدس، بخشی از وصیت‌نامه‌ این شهدا و خاطره‌ی کوتاهی از زبان شهید یا هم‌رزمان آن‌ها می‌پردازد.

* مقاومت به روایت شهید محمد جهان‌آرا

امیدی به زنده ماندن نداشتیم. مرگ را می‌دیدیم. بچه‌ها توسط بی‌سیم شهادت‌نامه خود را می‌گفتند و یک نفر پش بی‌سیم یادداشت می‌کرد. صحنه خیلی دردناکی بود. بچه‌ها می‌خواستند شلیک کنند، گفتم: ما که رفتنی هستیم، حداقل بگذارید چند تا از آن‌ها را بزنیم، بعد بمیریم. تانک‌ها همه طرف را می‌زدند و پیش می‌آمدند. با رسیدن آن‌ها به فاصله صد و پنجاه متری دستور آتش دادم. چهار آرپی‌جی داشتیم. با بلند شدن از گودال، اولین تانک را بچه‌ها زدند. دومی در حال عقب‌نشینی بود که به دیوار یکی از منازل بندر برخورد کرد. جیپ فرماندهی پشت سر، به طرف بلوار دنده عقب گرفت. با مشاهده عقب‌نشینی تانک، بلند شدم و داد زدم: الله اکبر، الله اکبر... حمله کنید؛ که دشمن پا به فرار گذاشته بود...

* شهید محمد جهان‌آرا به روایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

من مایلم این‌جا یادى از "محمد جهان‌آرا " شهید عزیز خرمشهر و شهدایى که در خرمشهر مظلوم آن‌طور مقاومت کردند بکنم. آن‌روزها بنده در اهواز از نزدیک شاهد قضایا بودم. خرمشهر در واقع هیچ نیروى مسلحى نداشت؛ نه که صدوبیست هزار نداشت بلکه ده هزار، پنج هزار هم نداشت. چند تانک تعمیرى از کار افتاده را مرحوم شهید "اقارب‌پرست " - که افسر ارتشى بسیار متعهدى بود - از خسروآباد به خرمشهر آورده بود، تعمیر کرد. (البته این مال بعد است. در قسمت اصلى خرمشهر که نیرویى نبود).

محمد جهان‌آرا و دیگر جوانان ما در مقابل نیروهاى مهاجم عراقى - یک لشکر مجهز زرهى عراقى با یک تیپ نیروى مخصوص و با نود قبضه توپ که شب و روز روى خرمشهر مى‌بارید - سى و پنج روز مقاومت کردند. همان‌طور که روى بغداد موشک مى‌زدند، خمپاره‌ها و توپهاى سنگین در خرمشهر روى خانه‌هاى مردم مرتب مى‌باریدند. با این‌حال جوانان ما سى و پنج روز مقاومت کردند؛ اما بغداد سه روزه تسلیم شد! ملت ایران! به این جوانان و رزمندگانتان افتخار کنید. بعد هم که مى‌خواستند خرمشهر را تحویل بگیرند، دوباره سپاه و ارتش و بسیج با نیرویى به‌مراتب کمتر از نیروى عراقى رفتند خرمشهر را محاصره کردند و حدود پانزده هزار اسیر در یکى دو روز از عراقیها گرفتند. جنگ تحمیلى هشت ساله‌ى ما، داستان عبرت‌آموز عجیبى است. من نمى‌دانم چرا بعضیها در ارائه‌ى مسائل افتخارآمیز دوران جنگ تحمیلى کوتاهى مى‌کنند؟
بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ تهران

منبع: خبرگزاری فارس


[ یکشنبه 89/12/15 ] [ 6:53 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

خطاب به بعضی دوستان سابقم که مقید و پایبند نیستن!:

آیةالله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم؛ بسم الله الرحمن الرحیم؛ والحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطیّبین الطاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین.
«رُوی عَن رَسُولِ‏الله(صَلّی‏اللهُ‏عَلیه‏وَآلِهِ‏وَسَلَّم) قالَ:إِنَّ الْغَیْرَةَ مِنَ الْإِیمَانِ»

مروری بر مباحث گذشته

بحث ما راجع به تربیت، یعنی روش رفتاری و گفتاری دادن به غیر بود. انسان معمولاً در چهار محیط روش می‏گیرد؛ اول محیط خانوادگی، بعد هم محیط آموزشیِ تحصیلی، سوم محیط رفاقتی و چهارم محیط شغلی است و فضای پنجمی هم حاکم بر همه این محیط‏ها داریم که بعداً به آن می‏رسیم. بحث ما در جلسه گذشته، درباره محیط چهارم یعنی «محیط شغلی» بود. بنده عرض کردم که در محیط شغلی، روش گرفتنِ انسان در سه رابطه مطرح است؛ اول، نسبت به نفسِ شغل است که خودِ شغل فی‏نفسه، روی انسان اثر گذار است و ممکن است اثرِ تخریبی یا سازندگی داشته باشد. دوم، محیطی است که انسان در آن، اشتغال به امورِ معیشتیِ دنیایی‏اش دارد و سوم، روابط انسان نسبت به مراجعین شغلی است.

بحث ما در مورد رابطه دوم بود. ما نفسِ شغل و اثر گذاری‏ آن را بحث کردیم و گفتیم که به طور کلی شغل‏ها دوگونه هستند: شغل‏هایی که در ابعاد گوناگون انسانی‏ و معنوی‏، بر روی انسان نقشِ سازندگی دارند و شغل‏هایی که نقش تخریبی دارند. مسأله نفس محیط را هم در جلسه گذشته مطرح کردم و به روایات متعدّدی اشاره کردم که یک بحث کلّی بود و ما همه مطالب را از روایات استفاده ‏کردیم.

«فضای کاری» جدای از «خود شغل» است!

آن بحث کلّی این است که محیط و فضایی که انسان در آن است، روی انسان مؤثّر است. اگر در نظرتان باشد، آخر جلسه‏ روایتی از پیغمبر اکرم نقل کردم که حضرت فرمودند: «السوقُ دارُ سهوٍ و غفله»؛ بازار محل فراموشی و لغزش است. حضرت تعبیر به «سوق» فرمودند که مراد همان فضای محل کسب است، فضایی که انسان در همان فضا قرار می‏گیرد و به سوی مادّیّت می‏رود.
ما این مطلب را به طور کلّی داریم و من، همانند نفس شغل که دوگونه بود، فضایِ شغلِ انسان را هم به دوگونه سازنده و مخرِّب تقسیم می‏کنم. ممکن است که خودِ شغل خوب باشد، امّا فضا، فضای مسمومی باشد و یا بالعکس. به تعبیرساده‏تر، بحث ما جوِّ غالب و فضای حاکم بر محیطی است که انسان در آن مشغول به کار است.

شیطان فرصت طلب است

اگر این جوّ و این فضا، فضای مادّیّت باشد، از نظر طبیعی این‏طوراست که آن عواملِ درونی انسان که با امور دنیوی و مادّی مرتبط است، زنده می‏شوند. این درون ما وجود دارد وهیچ شبهه‏ای نیست. به طور کلّی، هواهای نفسانی، وهمی، شیطنت و همه اینها در ما وجود دارد. اگر فضای حاکم، فضای مادّی باشد، هواهای نفسانیِ درون من را زنده می‏کند و این را بدانید که شیطان، چه درونی و چه بیرونی، فرصت طلب است. در روایت داریم که شیطان فرصت طلب است. این فرصت طلبی در هر فضایی برای انسان کاربرد ندارد. اگر فضا با اهداف شیطانی، مساعد باشد، این فرصت طلبی خوب کاربرد دارد. اما اگر مساعد نباشد، آنجا است که شیطان به زحمت می‏افتد.

شکارشدن، هنگام غوطه وری در مال

روایتی ازامام صادق(علیه‏السلام) نقل شده است که حضرت فرمودند: «إِنَّ الشَّیْطَانَ یُدِیرُ ابْنَ آدَمَ فِی کُلِّ شَیْ‏ءٍ» در بعض روایات به جای «یُدیر»، «یُدبّر» هم دارد. آنهایی که اهلش هستند، به اصول کافی مراجعه کنند. آنجا هم «یدیر» دارد و هم «یدبّر». «فَإِذَا أَعْیَاهُ جَثَمَ لَهُ عِنْدَ الْمَالِ فَأَخَذَ بِرَقَبَتِهِ».  شیطان در هر چیزی دور انسان می‏چرخد تا او را به دام اندازد و هنگامی که خوب خسته‏اش کرد، او را به سینه روی زمین می‏خواباند و گردنش را می‏گیرد.

شیطان شکارچی باحوصله‏ای است!

اگر متن روایت «یُدیرُ» باشد، یعنی شیطان، انسان رادور می‏زند و دنبال فرصت برای شکار است. فرض کنید صیّادی، می‏خواهد شکاری را صید کند، دنبال فرصت می‏گردد تا در نهایت، صیدِ خود را به دام بیاندازد. شیطان این‏قدر دور انسان می‏گردد تا خسته‏اش کند. در پرنده‏ها این مطلب، خیلی روشن است. شکارچی به دنبال صید که می‏رود، بالا می‏رود، پایین می‏رود، این‏طرف می‏رود، آن طرف می‏رود، شکار را رها نمی‏کند. وقتی که خسته‏اش کرد، آنجا است که او را می‏گیرد و با سینه به زمین می‏کوبد. در قرآن هم دارد که «فَأَصْبَحُوا فی ‏دارِهِمْ جاثِمین‏»  یعنی اینها در خانه‏هاشان صبح کردند در حالی که سینه‏هایشان بر روی زمین بود.

وقتی که انسان خسته شود ...؛

حالا این فرصتی که شیطان به دست می‏آورد، چه وقتی است؟ حضرت فرمودند: «فَإِذَا أَعْیَاهُ» یعنی وقتی که خسته‏اش کرد، «جَثَمَ لَهُ عِنْدَ الْمَالِ» او را به سینه روی زمین می‏خواباند. وقتی بحث پول و مال است، بهترین فرصت است. در این زمان «فَأَخَذَ بِرَقَبَتِهِ» از پشت گردنش را می‏گیرد و دیگر او نمی‏تواند تکان بخورد، همانجا شکارش می‏کند.

جو کار، زمینه ساز اسارت شیطان است

در فضا و محیطی که جوّآن مادّیّت است، در فضایی که تو برای کسب معیشت رفتی و می‏خواهی کار کنی و زندگی‏ات را بگذرانی، چون بحث مال مطرح است، بهترین فرصت برای شیطان است. محیطِ شغلی بهترین محیط است برای این که تو صید شیطان باشی. شیطان اینجا صیدت می‏کند. هر جا نتوانست تو را از پا در بیاورد، اینجا تو را از پا در می‏آورد. لذا جوّ حاکم بر محیط که جوّ مادّیّت است، خود به خود زمینه‏ساز است برای این که انسان اسیر شیطان شود. خود جوّ، که باید با آن مبارزه کنی.

کارنکردن غلط است، در کارت هم دینداری کن!

پس آیا بگوییم حالا که این طور است، نمی‏رویم کار کنیم؟ نخیر؛ سنگر را که نباید خالی کنی، باید بایستی. اصلاً دین‏داری کار مشکلی است. دین‏داری خیلی کار مشکلی است، ظاهر سازی کارآسانی است امّا دین‏داری کار مشکلی است.

غفلت یعنی تضعیف بُعد معنوی

در روایت پیغمبر اکرم که جلسه گذشته گفتم، می‏خواستم توضیح دهم که حضرت می‏خواهد جوّ حاکم را بفرماید که در جوّ مادّیّت، هواهای نفسانی که درون انسان هستند، زنده می‏شوند و قهراً آن بُعد معنوی‏اش تضعیف می‏‏شود که ما از آن تعبیر به غفلت می‏کنیم. محیط‏هایی که هم‏سو با امور شیطانی است، غفلت آور هستند. جلسه گذشته بقیه روایت را خواندم که یک تسبیحِ انسان در بازار، معادل یک میلیون تسبیح است؛ چون محیط و فضا اقتضای غفلت از خدا می‏کند و کسی که در این محیط، یاد خدا کند بسیار ارزنده است.

زندگی با مشرکین، موجب دوری از دین است

روایت از پیغمبر اکرم است که فرمودند: «قال رسول الله(صلی‏الله‏علیه‏و‏آله‏وسلم): برئت الذمه ممن اقام مع المشرکین فی دیارهم».  این یک مطلب اساسی است؛ کسی که بخواهد برود در منطقه مشرکین، یعنی مکانی که جوّ حاکم بر آنجا جو شرک است، زندگی کند، برائت الذمه است. این شخص اصلاً با ما سر و کاری ندارد. ناخودآگاه از آنها تأثیر می‏پذیرد.

من قبلاً گفتم که تربیّت از امور قصدیّه نیست. محیط روی ما اثر می‏گذارد. این جوّ حاکم بر روی انسان اثر می‏گذارد. من دارم راجع به محیط شغلی بحث می‏کنم. محیط شغلی یک چنین محیطی است. تأثیرش ناخودآگاه است چون امور مادّی است. اگر انسان با امور مادّی سر و کار پیدا کرد، همان ابعادی که با مادّیّت هم‏سو هستند، زنده می‏شوند.

قسم راست برکت را می‏برد و قسم دروغ سعادت را!

در گذشته این روایت را از علی(علیه‏السلام) گفتم که وقتی حضرت وارد بازار می‏شد، به تجّار و کسبه خطاب می‏کرد که ازخدا بترسید! قسم نخورید! قسم راست برکت را از مال می‏برد و قسم دروغ که انسان را به جهنم می‏برد. همه اینها جزو احکام و معارف ما است، آدابی است که در شرع ما وارد شده است.

محیط‏های سازنده

ما از نظر جو عکسش را هم داریم. همان‏طور که راجع به نفسِ شغل گفتم، همان راه را می‏روم. راجع به شغل گفتیم یک صنف شغل‏ها است مثل زراعت و چوپانی که اصلاً خود شغل سازنده است؛ در روایت هم داشتیم که این مشاغل مستحب هم هستند. عکسش هم وجود دارد، شغل‏هایی داریم که مکروه هستند و از آنها نهی تنزیهی شده است. فضاها هم به همین صورت است که برخی فضاها تخریبی است، یعنی باید حواست را جمع کنی! و بر عکس، فضاهایی داریم که سازنده است. فضاهایی که با بُعد معنوی انسان هم‏سو هستند، نقش سازنده دارند؛ چون آن بُعد معنوی درونی را زنده می‏کنند.

مساجد، پاک‏کنده گناهان

در روایات تعبیرات فرق می‏کند، من چیزی را که مورد ابتلای همه باشد، می‏گویم. روایت از امام صادق(علیه‏السلام) است که فرمودند: «عَلَیْکُمْ بِإِتْیَانِ الْمَسَاجِدِ فَإِنَّهَا بُیُوتُ اللَّهِ فِی الْأَرْضِ وَ مَنْ أَتَاهَا مُتَطَهِّراً طَهَّرَهُ اللَّهُ مِنْ ذُنُوبِهِ وَ کُتِبَ مِنْ زُوَّارِهِ فَأَکْثِرُوا فِیهَا مِنَ الصَّلَاةِ وَ الدُّعَاءِ»  بحث قبلی درباره اسواق بود، اینجا بحث مسجد است. من دارم بین اینها یک «مقابله» درست می‏کنم. به مساجد که خانه‏های خدا بر روی زمین است، بروید. هر کس با طهارت به مسجد بیاید، خدا او را از گناهانش پاک می‏کند.

پاداش نفس کشیدن در مسجد

روایت دیگری از پیغمبر اکرم است که فرمودند:«قال رسول الله(صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلم): یَا أَبَاذَرٍّ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى یُعْطِیکَ مَادُمْتَ جَالِساً فِی الْمَسْجِدِ بِکُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّسْتَ دَرَجَةً فِی الْجَنَّةِ» پیغمبر اکرم خطاب به ابوذر می‏فرمایند: تا موقعی که در مسجد هستی، هر نفسی که می‏کشی خدا یک درجه در بهشت تو را بالا می‏برد. «وَ تُصَلِّی عَلَیْکَ الْمَلَائِکَةُ» ملائکه برایت درود می‏فرستند. «وَ تُکْتَبُ لَکَ بِکُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّسْتَ فِیهِ عَشْرُ حَسَنَات»  هر نفس که می‏کشی ده حسنه برایت ثبت می‏شود.

تأثیر محیط مسجد بر انسان

همه اینها برای محیط است. همان‏طور که برای اسباب داشتیم این هم راجع به محیط است. می‏خواهد بفرماید: محیط‏هایی هست که انسان را از نظر بُعد انسانی‏ و الهی‏، زنده می‏کند، توصیه می‏شود که به این محیط‏ها بروید و از آن طرف محیط‏هایی هست که باید حواست جمع باشد یک وقت شیطان فریبت ندهد.

همکاری که انسان را به جهنّم می‏برد!

حالا من این را مدخلی برای سومین رابطه یعنی مراجعین، قرار می‏دهم. قبل از این که وارد مراجعین شوم به سراغ همکارها می روم، چون در روایات هم داریم. انسان همکاری را که انتخاب می‏کند باید غافل از خدا باشد یا همکاری که مذکِّر خدا باشد؟! این بحث در محیط شغلی مطرح است. مثلاً ما قبلاً هیچ رفاقتی با هم نداشتیم. محیط خانوادگی، رفاقتی و آموزشی‏مان هم از هم جدا بوده است و رابطه‏مان مربوط به محیط شغلی است. همکار در ارتباط با محیط شغلی است. بسیار اتّفاق افتاده است که همکار نامناسب، انسان را به جهنم برده است.

من سرفصل‏ها را بگویم و رد شوم. این مطالب حتی در بحث شرکت هم مطرح است ولی تأثیر آن خیلی کمتر است. انسان باید مراقب باشد که می‏خواهد با چه کسی هم‏کار شود! یک وقت سرمایه‏گذاری است نه همکاری! این تأثیر چندانی ندارد. در همکاری هم، مسأله سرمایه‏گذاری مطرح نیست که مثلاً طرفین حتماً شریک در مال همدیگر نیز باشد. مهم این است که انسان در نهادها و سر کار، با چه کسی دارد کار می‏کند. یک وقت اشتباه نشود و عده‏ای نگویند که منظور سرمایه‏گذاری دو نفربا هم است! نخیر.

«حرف» و «قیافه» همکار تأثیر تربیتی دارد!

منظور من این است که تو در اتاقی که نشسته‏ای ببین چه کسانی در آنجا هستند؟ چه می‏گویند؟ چه قیافه‏هایی دارند؟ ما گفتیم: ابعادِ تربیتی، دیداری، گفتاری و رفتاری است. هر روز که می‏روم آنجا چشمم به صورت چه کسی می‏افتد؟ حرف‏هایی که می‏زند به گوشم می‏خورد چیست؟ ممکن است کسی به او مراجعه کند و با من کاری نداشته باشد، ولی من که برخورد او با مراجعه کننده را می‏بینم و حرف‏هایش را می‏شنوم؛ پس باید در این دقت کنم.

نوع برخورد همکار با مراجعین، روی من تأثیر می‏گذارد!

من مطالب را خیلی جزئی می‏گویم تا خیال نکنی مسأله هم‏کار شوخی بردار است. باید حواسم باشد که هم‏کارم با مردم به چه سبکی عمل می‏کند؟ اینها خواه نا خواه اثر گذار است، یعنی خواه نا خواه از او روش می‏گیرم. من عرض کردم راجع به محیط، یک جوّ حاکم داریم که به آن معنا است، یکی هم در ارتباط با هم‏کارهایی است که من دارم با آنها کار می‏کنم؛ غیر از مراجعین، در مراجعین رابطه مستقیم است. اینها را از هم جدا کردم؛ در مراجعه رابطه مستقیم است.

در معارف ما از نظر تربیتی، یعنی روش گرفتن انسان همه اینها حساب شده است. او با زبان بی‏زبانی دارد به من روش می دهد و من هم بدون توجه روش می‏گیرم. بعد از یک مدّتی این شخص دیگر آن شخص اوّل نیست، چون در این محیط کار می‏کند. همان‏طور که محیط تحصیلی و آموزشی، مؤثر است، همان‏طور که محیط خانوادگی اثر می‏گذارد، محیط شغلی هم مؤثر است. این محیط‏ها روی انسان اثر می‏گذارد، البته محیط‏های خانوادگی و آموزشی قوی‏تر است.

مراقب مراجعین هم باش!

بعد می‏رویم سراغ مراجعین که این‏جا مصیبت بالاتر است، چون رابطه، رابطه مستقیم است. چه مراجعینی به من مراجعه می‏کنند؟ از چه طایفه‏ای هستند؟ با چه شکل و قیافه‏ای می‏آیند؟ بیش از این اشاره نمی‏کنم. خودتان می‏توانید تطبیق دهید. آیا این مراجعین دیدارشان من را به یاد خدا می‏اندازد یا من را به یاد شیطان می‏اندازد؟ چه با قیافه‏اش، چه با سخن گفتنش و امثال اینها کدام نیروی درونی من را تحریک می‏کند؟


منبع: پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی

[ شنبه 89/12/14 ] [ 5:21 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

حماسه ای دیگر از ارتش افتخارآفرین جمهوری اسلامی ایران که لرزه بر اندام پوسیده ارتش اسرائیل انداخت:

دریادار سیاری در نشست خبری عنوان کرد:
برخورد مقتدرانه ناوگروه اعزامی ارتش با رژیم صهیونیستی در مسیر دریای مدیترانه

خبرگزاری فارس: فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در حین مأموریت ناوگروه اعزامی به مدیترانه نیروهای رژیم صهیونیستی در دریا از نیروهای ما خواستند تا خود را معرفی کنند که با واکنش مقتدرانه ناوگروه اعزامی ارتش روبرو شدند.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز (شنبه) در نشست خبری که به منظور بررسی دستاوردهای ماموریت اعزام ناوگروه ارتش به دریای مدیترانه برگزار شد، گفت: این ناوگروه دوازدهمین سری از ناوگروه‌های ارتش بود که اوایل بهمن برای انجام ماموریت یعنی برقراری خطوط ارتباطی کشورمان در خلیج عدن به این منطقه سفر کرد و تفاوت آن با ناوگروه‌های گذشته در این بود که تعدادی از دانشجویان دانشگاه دریایی امام خمینی(ره) نوشهر نیز در آن حضور داشتند که قرار بود تا علاوه بر ماموریت رزمی و اطلاعاتی این دانشجویان مراحل کارورزی خود را در این ماموریت پشت سر بگذارند.

سیاری خاطرنشان کرد: پس از انجام ماموریت در خلیج عدن، این ناوگروه جای خود را به ناوگروه سیزدهم داده و از طریق تنگه باب‌ المندب وارد دریای سرخ شد.

* درگیری ناوگروه ارتش با دزدان دریایی در ابتدای ورود به دریای سرخ

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای ورود به دریای سرخ بود که یک کشتی تجاری هنگ‌کنگی مورد سوء قصد دزدان دریایی قرار گرفت که پس از درخواست از ناوگروه ایرانی، ناوشکن الوند به کمک آن رفته و دزدان را فراری داد و نفتکش هنگ‌کنگی را نیز تا خلیج عدن اسکورت کرد.

* تشرف کارکنان ناوگروه اعزامی به مکه مکرمه و مدینه منوره

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: در ادامه این ماموریت ناوگروه اعزامی وارد بندرگاه جده در عربستان شد و پس از انجام هماهنگی‌ها در یکی از اسکله‌های جده پهلو گرفت و چند روز در آنجا مستقر شد که در این حین ناوگروه اعزامی برنامه‌های بازدیدی و ملاقاتی خود از مراکز مختلف عربستان و دیدار با مقامات عالی‎رتبه نظامی آنجا را انجام داد و نیروها توانستند به زیارت خانه خدا و مدینه منوره بروند.

* عبور ناوگروه از کانال سوئز بدون هیچ مشکلی انجام شد

سیاری ادامه داد: سپس ناوگروه به سمت کانال سوئز حرکت کرد و پس از هماهنگی با کشور مصر توانست از این کانال عبور کرده وارد مدیترانه شود.

وی یادآور شد: کانال سوئز در اختیار کشور مصر است و تنها کشورهایی می‌توانند از آنجا عبور کنند که در دشمنی و خصومت با این کشور نباشند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ما توانستیم هماهنگی‌های لازم را با مقامات این کشور انجام دهیم و در مورخ 3/ 12/ 89 بود که ناوگروه اعزامی از کانال سوئز رد شد.

سیاری با بیان اینکه این ماموریت پس از گذشت 32 سال از انقلاب اسلامی برای اولین بار صورت می گیرد، ‌گفت: این ماموریت نشان‌دهنده همان تدبیر رهبر معظم انقلاب است که یک سال و نیم پیش نیروی دریایی را یک نیروی راهبردی معرفی کرد.

* ناوگروه اعزامی اکنون برای ادامه ماموریت در دریای سرخ حضور دارد

وی افزود: ناوگروه اعزامی سپس وارد بندر لاذقیه سوریه شد و طی چند روز در این کشور با مقامات عالی‎رتبه نظامی از جمله فرماندهان نیروی دریایی، فرمانده نیروهای مسلح و وزیر دفاع سوریه دیدار و تعاملات مختلف صورت گرفت و در تاریخ 12/ 12/ 89 بود که ناوگروه اعزامی مجددا از کانال سوئز رد شده و به سمت دریای سرخ رفت که هم‎اینک در این دریا مشغول ادامه ماموریت است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه کانال سوئز با عرض 60 متر و طول حدودا 170 کیلومتر برای عبور شرایط خاص خود را دارد،‌گفت: این ماموریت مستلزم مهارت خاص برای دریانوردی بود تا بتواند این مسیر 12 ساعته را با موفقیت طی کند.

* ابلاغ پیام دوستی به کشورهای منطقه، مهمترین ماموریت ناوگروه اعزامی

سیاری خاطرنشان کرد: ابلاغ پیام دوستی به کشورهای منطقه، تحکیم روابط با دیگر کشورها و پیام صلح و دوستی دانشجویان دانشگاه امام خمینی(ره) به دانشجویان دریایی کشورهای مختلف از جمله اهداف این ماموریت بود که همزمان با هفته وحدت و میلاد رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم با رمز "یا پیامبر اعظم صلّی الله علیک و آلک و سلّم " شروع شد.

وی خاطرنشان کرد: ما نیز با یک هیئت عالی‎رتبه از نیروی دریایی ارتش به سوریه رفتیم و در بندر لاذقیه ضمن استقبال از ناوگروه، دیدارهایی نیز با فرماندهان نیروهای مسلح این کشور داشتیم.

* ناوگروه کشور سوریه از بنادر جنوبی ایران بازدید می‌کند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:‌در سوریه توافق کردیم تا این بازدیدهای متقابل ادامه داشته باشد و فرماندهان سوری از ما خواستند تا کارشناسان و مسئولان عالی‎رتبه خود را برای آشنایی با مراکز دریایی جمهوری اسلامی ایران به کشورمان اعزام کنند و همچنین قرار شد تا ناوگروه کشورر سوریه نیز از بنادر جنوبی ایران بازدید داشته باشد.

سیاری خاطرنشان کرد: در این ملاقات‌ها قرار شد تا نیروی دریایی ارتش سوریه به عنوان ناظر در رزمایش‌های ما و نیز در ماموریت‌های شمال هند شرکت کند و همچنین توافق شد تا تعاملات آموزشی در مقاطع مختلف چه در دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های ما در شمال و چه در مراکز آموزشی تکاوران و تفنگداران در منجیل صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه قرار شد تا در امور فنی تعمیر، نگهداری، بهینه‌سازی و حتی نوسازی تجهیزات همکاری‌هایی بین دو کشور صورت بگیرد، گفت: ما اعلام کردیم که آماده‌ایم تا تجهیزات ساحلی مانند موج‎شکن و اسکله در سوریه بسازیم.

* فشار رژیم صهیونیستی به مصر و سوریه برای جلوگیری از ماموریت ناوگروه ایرانی

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این ماموریت بنا بر برنامه‌ریزی قبلی صورت گرفت، تاکید کرد: این کار تاثیر بسیار بزرگی بر منطقه داشت که نشان‎دهنده پیشرفت جمهوری اسلامی است و هرچند دشمنان ما از این موضوع ناراحتند اما ما از ناراحتی آنها خوشحال می‌شویم.

سیاری در ادامه به برخی کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از انجام این ماموریت اشاره کرد و گفت: آنها به مصر و حتی سوریه فشار آوردند تا هماهنگی‌های لازم با ما صورت نگیرد و حتی در مسیر تهدید کردند و قصد داشتند منطقه را خطرناک نشان دهند که ما به آن توجه نکردیم.

وی گفت: حتی در دریا نیروهای رژیم صهیونیستی از ناوگروه ما خواستند تا خودشان را معرفی کنند که ناوگروه ما به آنها اعلام کرد: "به شما ربطی ندارد و خفه شوید! " و پس از این بدون اعتنا به درخواست رژیم صهیونیستی به مسیر خود ادامه داد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: آنها خیلی تلاش کردند برای ما ایجاد مشکل کنند اما قرار نبود ما از این مسائل بترسیم و این اقدام ما موجب ناراحتی و ترس رژیم صهیونیستی شد که حتی وزیر جنگ آنها نیز به این امر اذعان کرد و ما معتقدیم این موضوع به برکت همان رمز پیامبر اعظم(ص) بود.


* این مأموریت نشان داد تحریم‌ها بر ایران بی‌تأثیر است

سیاری نمایش توانمندی‌های نظام جمهوری اسلامی را از دیگر اهداف این ماموریت دانست و گفت: 32 سال است که کشور ما تحریم است و دشمن فکر می‌کرد این تحریم در زمینه‌های مختلف خصوصا آماده‌سازی یگان‌های شناوری ما تاثیر گذاشته اما این ماموریت‌ها نشان می‌دهد که این تحریم‌ها با شکست روبه‎رو شده است.

وی گفت: سفر نزدیک به 25 هزارکیلومتری این ناوگروه ثابت کرد که تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی بی‌تاثیر است و اقتدار نظام را به کشورهای منطقه و جهان نشان داد.

* اعزام ناوگروه به کشورهای دیگر ادامه خواهد داشت

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در طول ماموریت کشورهای مختلف ما را رصد می‌کردند و از آمادگی یگان‌های ما متعجب بودند، گفت: ما توانستیم نقش ایران در منطقه را به همه نشان دهیم و ثابت کنیم که هرکجا که ما منافعی داشته باشیم، برای دفاع از آن آماده‌ایم و این تدبیر رهبر معظم انقلاب است که هرچه می‌توانیم خود را در امور دفاعی توانمند سازیم.

سیاری در ادامه گفت: این اعزام ناوگروه به کشورها ادامه خواهد داشت و ما سعی داریم با موضوع
ایران هراسی مقابله کنیم.

* جایگاه اول ایران در منطقه در خصوص توانمندی زیرسطحی‌ها

وی در ادامه در خصوص توانمندی نیروی دریایی در امر زیرسطحی‌ها نیز گفت: قبل از انقلاب و حتی ایام دفاع مقدس ما از این توانمندی‌ها محروم بودیم و در دهه هفتاد بود که اولین تجربیات خود را آزمایش کردیم و در طول این دو دهه به جایگاهی رسیده‌ایم که برای کشورهای منطقه قابل فهم نیست.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: کشورهایی که چند دهه در امر زیردریایی‌ها سرمایه‌گذاری کردند، امروز توانمندی ما را در خصوص نگهداری، تعمیر، بهینه‌سازی و حتی نوسازی ندارند و این نشان‎دهنده توان بالای ما است و اینکه ما خودمان تجهیزات‌مان را در داخل کشور تولید می‌کنیم.

* افزایش برد، سرعت و دقت موشک‌ها در دستور کار قرار دارد

سیاری در خصوص توان موشکی نیروی دریای نیز گفت: ما در این عرصه نیز در گذشته مانند دیگر موضوعات وابسته بودیم ولی امروز در تولید موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا و ساحل به دریا در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم و خودکفا شده‌ایم و در ماه‌های اخیر نیز سامانه‌های جدید ساحل به دریا را تحویل گرفتیم و قدرت‌ دفاعی خود را بیش از گذشته ارتقا دادیم.

وی در پایان تصریح کرد: امروز علاوه بر کمیت به کیفیت موشک‌ها نیز توجه خاصی شده و این موشک‌ها از لحاظ برد، دقت و سرعت ومقابله با جنگ الکترونیک پیشرفت‌های زیادی داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری فارس


[ شنبه 89/12/14 ] [ 5:6 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

اهل زمین برای فقدانش اندوهگین میشوند و  چه بسیار مرد و زن مومنی که بواسطه فقدان او اسفناک و سوخته دل و سرگشته و غمگین میباشند.

امام علی بن موسی الرضا(ع)

  

  مهدی

  

کاش صاحب برسد بنده به زنجیر کند

این جوانان همه را در ره خود پیر کند

هیچ کس کاش نباشد نگهش بر راهی

جشم بر در بود و دلبر او دیر کند

کاش چشم گل زهرا به دل ما افتد

با نگاهش به دل غمزده تاثیر کند

کاش از روی ترحم گذرد بر دل من

 و بسازد دل ویرانه و تحویل کند

کاش صاحب نفسی همدم این خسته شود

که ز گرمی لبش مسئله تغییر کند

 

کاش با آن قلم عشق شبی نام مرا

در میان صحف فاطمه تحریر کند

کاش روزی بزند تکیه به دیوار حرم

با همان لحن علی نغمه تکبیر کند

کاش جز مجلس او جای دگر پا ننهم

 تا فقط مجلس او جان مرا سیر کند


[ جمعه 89/12/13 ] [ 7:50 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]
سلام
مطلب جالبی رو از سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس گذاشتم. همونطور که شاید خیلی از شما بدونید ایشون از فرماندهان قدیمی و بارز و مخلص و فداکار سپاه هستن:
 
 
گزارش فارس از همایش سرداران شهید مهدی و حمید باکری؛
سرلشگر سلیمانی: شاهد ظهور سخنان امام خمینی(ره) در سطح دنیا هستیم.

خبرگزاری فارس: سردار سرلشگر قاسم سلیمانی گفت: ایران اسلامی تنها کشوری است که با مجاهدت‌های 70 ساله امام(ره) توانست از زیر قدرت صلیبی‌ها بیرون بیاید و حفظ انسجام کشور نیز بر پایه تبعیت از ولایت فقیه است.


به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»،‌ همایش بزرگداشت سرداران شهید «مهدی و حمید باکری» فرماندهان لشکر 31 عاشورا شب گذشته با حضور سران لشگری و کشوری و بیش از 6 هزار نفر مردم تهران و خانواده معظم شهدا و ایثارگران در تالار بزرگ کشور برگزار شد.

*هیچ جنگی مانند دفاع مقدس به حاثه کربلا شبیه نبوده است

سرلشگر قاسم سلیمانی طی سخنانی در این همایش اظهار داشت: تنها با ذکر خاطرات از شهیدان باکری نمی‌توان ادای مطلب را به‌جا آورد؛ این سرداران شهید لشکر 31 عاشورا و رزمندگان آن از یادگاران دفاع مقدس ما هستند.
وی در ادامه افزود: از سال 61 هجری و حادثه کربلا خیلی از جنگ‌ها در تاریخ اسلام اتفاق افتاده است و هیچ جنگی به اندازه دافع مقدس از عاشورا متأثر نبوده است؛ جنگ تحمیلی دارای ابعاد گسترده‌ای است که شبیه‌ترین حادثه به کربلا و تجلی‌گاه جلوه‌های اخلاقی و ایثارگری بود و می‌توان مدیریت آن را نیز به حادثه کربلا تشبیه کرد.
وی، جنگ ایران و عراق را از عجایب تاریخ دانست و گفت: طول دوران جنگ تحمیلی و تمام سطوح آن سراسر درس است؛ یک جنگ هشت‌ساله و گسترده‌ که تمام رزمندگان آن به صورت داوطلبانه در آن حضور یافته‌اند و کسی به نام سردار و سرهنگ وجود نداشت و تنها واژه‌ای که به کار می‌رفت «برادر» بود.
سرلشگر سلیمانی با اشاره به اینکه دشمن بعثی در طول جنگ به تعداد زیادی از سران لشکری خود مدال اهداء می‌کرد، گفت: عراقی‌ها با تشویق یا حتی اعدام نیروهایشان در طول جنگ، آنها را مورد تشویق یا تنبیه قرار می‌دادند؛ اما امام خمینی(ره) در طول هشت سال دفاع مقدس، کسی را مورد تشویق قرار نداد و حتی در آزادسازی خرمشهر فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد» و درحقیقت دین اسلام را محور قرار دادند؛ این اندیشه ایشان، نقش اساسی در جنگ داشت.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان خاطره‌ای یادآور شد: زمانی که در سقز بودم، به دلیل اجرا نشدن عملیات به جنوب آمدم؛ جوانی را به من معرفی کردند که بعد از مدتی متوجه شدم، نماز شب می‌خواند؛ این در حالی بود که هنوز مکلف به نماز واجب، نشده بود؛ وقتی علت را از او جویا شدم، گفت: «می‌خواهم لذت نافله شب را بچشم و بعد شهید بشوم».
وی با بیان اینکه رشادت‌های جوانان اسیر ما، هیچگاه فراموش نخواهد شد، اظهار داشت: همانگونه که یک جوان اسیر در پاسخ خبرنگار بی‌حجابی گفت «ای زن به تو از فاطمه این‌گونه خطاب است؛ ارزنده‌ترین زینت زن حفظ حجاب است»؛ او با بیان این جمله هم حضرت فاطمه (س) را معرفی کرد و هم امر به معروف انجام داد و با این اقدام خود چه زیبا رفتار یاران پیامبر (ص) را در حبشه از خود نشان داد که به دفاع از دین خود پرداختند.
سرلشگر سلیمانی با ذکر خاطره دیگری از یک آزاده‌ کرمانی اظهار داشت: شاهسوندی، آزاده‌ای از کرمان بود؛ در اسارتگاه تکریت با آزار و اذیت از او می‌خواهند که به امام خمینی(ره) توهین کند و می‌خواستند از فیلم بگیرند تا این توهین‌ها را در رسانه‌های خود پخش کنند، اما این آزاده بزرگوار از این کار امتناع می‌کند؛ به همین دلیل بعثی‌ها او را داخل حوض آب سرد انداختند و بعد هزار ضربه شلاق به کف پایش زدند؛ اما این دلاور باز هم حاضر به توهین به امام خمینی(ره) نشد.
وی در ادامه با بیان خاطره‌ای از گروه شناسایی عملیات، گفت: در عملیات والفجر 8، 2 تا از بچه‌های اطلاعات به نام حسین صادقی و اکبر موسایی به منظور انجام عملیات شناسایی به خط دشمن رفتند؛ اما پس از یک‌شبانه‌روز برنگشتندکه برای ما بسیار نگران‌کننده بود؛ چرا که اگر آنها زنده به دست دشمن می‌افتادند، چه بسا ممکن بود عملیات لو رود. در این هنگام حسین یوسف‌‌الهی که یک رزمنده نوجوان بود، به من گفت «حسین صادقی فردا و اکبر موسایی هم ساعت 2 امروز می‌رسند».
وی ادامه داد: سخن این نوجوان بسیجی برای من جای تعجب داشت؛ درست همان روز، پیکر اکبر موسایی ساعت 2 در کنار سنگر اطلاعات پیدا شد و روز بعد هم پیکر حسین صادقی با امواج آب به کنار سنگر اطلاعات آمد.
سرلشگر سلیمانی یادآور شد: در یکی از عملیات‌ها، وقتی از خط برمی‌گشتم یک پیرمرد 90 ساله زابلی به نام «امام‌دوست» را مشاهده کردم که در کنار گردان حرکت می‌کرد و چاووشی می‌خواند؛ زمانی که علت حضورش در جبهه را پرسیدم، گفت «مگر من برای تو آمده‌ام که می‌خواهی مرا برگردانی»؛ این پیرمرد دلاور در همان عملیات دست راستش را تقدیم اسلام کرد و فرزندش هم به شهادت رسید. بنابراین گزاف نیست که دفاع مقدس را شبیه‌ترین رویداد به کربلا بخوانیم.
سرلشگر سلیمانی در ادامه خاطرنشان کرد: دفاع مقدس ما دارای فضایی معنوی و الهی بود که از الطاف خفیه الهی به شمار می‌رفت؛ اکنون معارف اساسی که در کشور به ظهور رسیده است و در جامعه همچنان معنویت بخشی می‌کند، به دلیل تأثیرپذیری از فرهنگ مبنایی دفاع مقاس است.

*امروز شاهد ظهور سخنان امام خمینی(ره) در سطح دنیا هستیم

این فرمانده دفاع مقدس اظهار داشت: چفیه که در دوران دفاع مقدس کاربردهای متعددی داشت، امروز وقتی مقام معظم رهبری آن را بر دوش خود انداخته‌اند، در حقیقت آن عقیده را که این چفیه متعلق به قشر بزرگی در جامعه است را رشد دادند.
وی با اشاره به گذشت 20 سال از جنگ تحمیلی، گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی که مردم به طور خودجوش در آن شرکت می‌کنند، نشان دهنده آن است که جنگ ما ابدی است؛‌ به طوری که می‌توان شاهد ظهور سخنان حضرت امام خمینی(ره) درباره تغییرات دنیای امروز در سطح جهان بود.

*حرکت حزب‌الله لبنان متأثر از دفاع مقدس است

وی، حزب‌الله لبنان را متأثر از دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: تمام نمادهای دنیا در گذشته با الگویی از حرکت‌های ناسیونالیستی،‌ مارکسیستی، لیبرالی یا افرادی همچون لنین و چه‌گوارا بود؛ اما اکنون این معادله تفاوت کرده و پرچم ما با کلمات «الله اکبر» موجب تحولات گسترده‌ای در منطقه شده است؛ به راستی که حزب‌الله لبنان زاییده این حرکت است که به طور یقین از شهدایی همچون باکری و خرازی متأثر شده‌اند.
همرزم شهیدان باکری تحولات جاری کشورهای عربی را به دلیل تأثیرپذیری از انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: مدیریت، معنویت، فضای معنوی جامعه و نسل جوان ما متأثر از دفاع مقدس است و این صحنه نزدیک‌ترین صحنه به صدر اسلام و عاشورا است.

*شهید مهدی باکری «سلمان جنگ» بود

این فرمانده دفاع مقدس، شهید مهدی باکری را «سلمان جنگ» نامید و گفت: سردار شهید مهدی باکری از قله‌های رفیع دفاع مقدس ما بود که در کنار مجید بقایی، حسین خرازی، حمید باکری و حسن باقری قرار گرفت. در تاریخ می‌توان ثابت کرد که شهیدی همانند مهدی و حمید باکری وجود ندارد که در مدیریت، معنویت، ایثار و شهادت برجسته بودند.
وی در توصیف سردار حمید باکری، گفت: ادب و اخلاص حمید باکری آنقدر بالا بود که خودش را در شعاع نور برادرش گم کرده بود و همیشه لفظ «آقامهدی» را به‌کار می‌برد و بعد از شناسایی عملیات، حمید به برادرش می‌گفت «نمی‌شود؛‌اما اگر شما می‌گویید، عمل می‌کنیم و می‌شود» و همیشه طوری عمل می‌کرد که کسی فکر نکند او برادر مهدی باکری است؛ جای تعجب است که هر دو مفقود شده‌اند و تاکنون پیدا نشده‌اند و این مسئله دارای حکمت الهی است.
سرلشگر سلیمانی در ادامه عنوان کرد: زمانی که خبر شهادت حمید باکری را به حاج مهدی دادند، گفت «اگر پیکر همه شهدا را توانستید برگردانید، برادر مرا هم بیاورید؛ چون او همانند سایر رزمندگان است».
این فرمانده دفاع مقدس با اشاره به اینکه تمامی حرکات و آداب سردار مهدی باکری در میان لشکر الگوبرداری می‌شد، گفت: سایر رزمندگان مانند حاج‌مهدی، لباس می‌پوشیدند و عبادت می‌کردند و این سلوک عرفانی، رمز موفقیت نیروها بود و زمانی که در خط مقدم جبهه به او دستور داده شد که برگردد، گفت «بچه‌ها را تنها نمی‌گذارم» و تا آخرین فشنگ اسلحه، مبارزه کرد و به شهادت رسید.

*پایه انسجام کشور تبعیت از ولایت فقیه است

وی در پایان با بررسی جنگ‌های صلیبی‌ گفت: تا سال 1917 مسلمان‌ها دارای حکومت بودند؛ چه بسا زمانی بنی‌امیه، بنی‌عباس یا عثمانی‌ها حکومت کردند اما پس از فروپاشی عثمانی‌ها می‌توان گفت هیچ کشور مسلمانی باقی نماند، مگر اینکه استعمار در آن دارای نقش بود؛ و اکنون تنها کشوری که بیش از 70 سال با تلاش‌های امام خمینی(ره) توانست از زیر قدرت صلیبی‌ها بیرون بیاید، ایران اسلامی است.
سرلشگر سلیمانی با بیان اینکه پیامبراکرم (ص) قرآن و عترت را در جامعه به یادگار گذاشته‌اند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با تشکیل جمهوری اسلامی در مصداق قرآنی و ولایت فقیه در مصداق عترت، به این دواصل رسول‌ خدا (ص) عمومیت دادند و امروز باید انسجام کشورمان را بر پایه تبعیت از ولایت‌فقیه حفظ کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس


[ جمعه 89/12/13 ] [ 7:30 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

لینک دوستان
برچسب‌ ها
امکانات وب
ایران رمان