سفارش تبلیغ
صبا ویژن

منتقدانه
.. و زمانی که قائم ما ظهور کند، ندا در دهد: آگاه باشید ای جهانیان! که منم امام قائم.. آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند.. بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند.. آگاه باشید ای جهانیان که جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند.. *یالثارات الحسین علیه السلام*
قالب وبلاگ

سلام

قابل توجه بعضی مسئولین:

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی همچنین اخیراً در دیدار با بعضی از فضلای حوزه‌ علمیه قم گفتند: تعجب است وقتی تعدادی از علما به خصوص نماینده‌ی ولی فقیه که بر مسائل اسلامی و فرهنگی استان نظارت و اشراف دارند مجلسی را ترک می‌کنند،‌ متأسفانه این برنامه‌ی خلاف اجرا می‌شود و دیگران که ادعای پیروی از ولایت فقیه و علما دارند،‌ در این مجلس مانده و آن را ترک نمی‌کنند!
در پی اقدام نماینده ولی فقیه در فارس و سه نفر از علمای این استان، مبنی بر ترک مراسمی که با پخش موسیقی با حضور برخی مقامات کشور در شیراز برگزار شده بود، حضرت آیت الله صافی از آنان قدردانی کردند. 

به گزارش مرکز خبر حوزه، در تماس تلفنی نماینده این مرجع تقلید با آیت الله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس، مراتب تقدیر و تشکر معظم له به امام جمعه شیراز ابلاغ شد.

در بخشی از پیام تلفنی حضرت آیت الله  صافی گلپایگانی آمده است: کار بزرگ شما که مصداق واقعی انکار منکر می باشد، قلب مقدس حضرت بقیة الله الاعظم ارواح العالمین له الفداء را خوشنود نمود و همه مردم متوجه شدند که روحانیت و علمای اعلام، همچنان بر مواضع دینی، سخت استوار هستند و در حفظ شئونات نظام اسلامی کوتاهی ندارند.

معظم‌له خاطرنشان کردند: از طرف اینجانب از علمای بزرگواری که این مجلس معصیت را ترک کردند تشکر کنید و ان شا الله خداوند همه ما را از فتنه‌های آخرالزمان محافظت فرماید.

حضرت آیت الله  صافی گلپایگانی همچنین اخیراً در دیدار با بعضی از فضلای حوزه‌ علمیه قم گفتند: تعجب است وقتی تعدادی از علما به خصوص نماینده‌ی ولی فقیه که بر مسائل اسلامی و فرهنگی استان نظارت و اشراف دارند مجلسی را ترک می‌کنند،‌ متأسفانه این برنامه‌ی خلاف اجرا می‌شود و دیگران که ادعای پیروی از ولایت فقیه و علما دارند،‌ در این مجلس مانده و آن را ترک نمی‌کنند!

[ یکشنبه 89/12/22 ] [ 3:34 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

درود بر بچه های بالا که به بالا رفتن و در پستی دنیا نمودن!

 

فرمانده تنها تیپ اطلاعاتی سپاه + عکس

«سید علی حسینی ابراهیم آبادی» مسئولیت تنها تیپ اطلاعاتی سپاه ـ به نام حر ـ را به عهده گرفت و به عنوان جانشین معاونت اطلاعات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ انجام وظیفه نمود.
 «سید علی حسینی ابراهیم آبادی» فرزند سید محمود به سال 1334 در شهر مقدس مشهد متولد شد. ایشان از کودکی شروع به خواندن نماز کرد و روزه می گرفت و وقتی همه از او می خواستند تا دیگر روزه نگیرد، پاسخ می داد: «اگر اصرار کنید که روزه‌ام را افطار کنم، خودم را میان حوض آب یخ می‌اندازم.»

به گزارش مشرق، شهید حسینی در 18 سالگی وارد ارتش شد اما با دیدن فساد و بی قیدی های فرماندهان ارتش طولی نکشید که از آنجا بیرون آمد. بعد از سه سال از ترک ارتش دوباره مجبور شد برود سربازی اما این بار هم با فرمان امام خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، او هم فرار کرد و به جمع انقلابیون پیوست.

سید علی بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به همراه چند تن از دوستانش سپاه خراسان را راه‌اندازی کردند. این شهید عزیز با شروع جنگ در کردستان به همراه دوستش «شهید بابا رستمی»‌ و عده‌ای دیگر از جوانان خراسانی به یاری شهید دکتر چمران رفتند. سید علی بعد از مدتی حضور در جنگ، فرمانده گردان شد و هنوز 2 ماه از فرماندهی اش نمی گذشت که مسئولین سید علی را به عنوان معاونت اطلاعات عملیات نیروهای خراسان انتخاب کردند.

سید علی حسینی ابراهیم آبادی در جنگ مسئولیت های دیگری چون معاونت اطلاعات و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) و مسئولیت تنها تیپ اطلاعاتی سپاه ـ به نام حر ـ را به عهده گرفت و به عنوان جانشین معاونت اطلاعات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ انجام وظیفه نمود.
سرانجام شهید سید علی حسینی پس از رشادت های فراوان در منطقه «ماووت» روز 24 بهمن ماه سال 1366 در عملیات «کربلای 10» ندای حق را لبیک گفت و به شهادت رسید.


























































[ یکشنبه 89/12/22 ] [ 3:33 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

    

"میلاد امام حسن عسکری(ع) مبارک"

امام حسن عسکری(ع) می فرمایند:

خنده بیجا از نادانى است. 

 

دورنمایی از عصر امام حسن عسکری(ع)

یکی از راههای پی بردن به شخصیت واقعی انسانها، آگاهی از زمان آنهاست.

با توجه بدین حقیقت، برآنیم تا نگاهی گذرا به عصر امام عسکری(ع) بیفکنیم تابخشی از عظمت شخصیت تابناک آن امام معصوم را دریابیم.

دوران کودکی

امام عسکری(ع) در دوران کودکی شاهد اهانتهای متوکل عباسی به اهل بیت عصمت(علیهم السلام)، به ویژه پدر بزرگوارش امام هادی(ع)، بود. او می دیددشمن زیارت جدش امام حسین(ع) را ممنوع و حتی مزار مقدسش را با خاک یکسان کرده است.

متوکل به خاطر احساس ترس از گرایش مردم به اهل بیت (علیهم السلام)فرمان داد امام هادی(ع) و خاندانش را دستگیر و از مدینه به سامرا منتقل کنند.

امام عسکری(ع) یورشهای ناجوانمردانه و دور از ادب ماموران حکومت به خانه پدرش را مشاهده کرد و سرانجام در شهادت مظلومانه پدر ارجمندش به سوگ نشست.

فرمانروایان آن روزگار

بنی عباس، که پس از بنی امیه با زور و تزویر به حکومت دست یافتند، برای مردم چیزی جز وحشت، اختناق و ستم به ارمغان نیاوردند. آنها جنگیدند، غارت کردند و مردم را در بیچارگی، فقر و اندوه فروبردند. امویان کافرانه و آشکارا به اسلام ضربه می زدند، ولی عباسیان منافقانه و پنهانی. فرزندان عباس در پی آن بودند که با رنگ دین به نظام سیاسی خویش تقدس بخشند، اما تفکر اهل بیت سدی استوار در برابر هواهای نفسانی شان پدیدآورده بود.

آنها در ظاهر خویش را جانشینان رسول خدا(ص) معرفی می کردند، باعوام فریبی به نام دین از مردم بهره می کشیدند و اهداف خود را پیش می بردند. ستمگران بنی عباس، در سایه زور و تزویر، از کیسه بیت المال کاخهای باشکوه می ساختند، ماموران و چاپلوسان را ثروتمند می ساختند و بی خبر از وضعیت دشوارزندگی مردم به خوشگذرانی می پرداختند. فاصله طبقات فقیر و غنی هر روز بیشتر می شد. و سرنیزه های حکومت برای خاموش ساختن فریاد اعتراض مردم تیزتر.

خلفای دوران امام

خلفایی که همزمان با امامت حضرت عسکری(ع) قدرت را در دست داشتند، عبارتند از: 1- متوکل بیش از چهارده سال; (232- 247) 2- منتصر (فرزند متوکل)9 ماه;(247- 248) 3- مستعین (فرزند متوکل) سه سال و اندی; (248- 252) 4- معتز (فرزند متوکل) حدود چهار سال; (252- 255) 5- مهتدی 11 ماه; (255- 256) 6- معتمد (فرزند متوکل)23 سال; (256- 279)

در زمان این جنایتکاران مظلومیت شیعه فزونی یافت و بسیاری از شیعیان به طرز فجیعی به شهادت رسیدند. شدت ستم چنان بود که خودکامگان گاه پیکرهای پاک شهیدان را نیز آماج بی حرمتیهای خودقرار می دادند. در این زمان کانون تفکرات ناب شیعی حضرت امام حسن عسکری(ع)نیز پیوسته مورد آزار و اهانت قرار می گرفت. هر چند آن بزرگوار نیز چون پدرگرانقدرش به رعایت احتیاط و تقیه پای می فشرد; ولی شمار جاسوسان به اندازه ای بود که گاه مراعات همه جوانب احتیاط نیز سودمند واقع نمی شد. سبب اصلی این فشارها و سختگیریها علاقه شدید مردم به اهل بیت (علیهم السلام) و نیز روایتهای متواتر در باره قائم بودن فرزند امام عسکری(ع) بود.

 

منبع: حوزه نت

  ... ما بقی برای آینده


[ شنبه 89/12/21 ] [ 11:19 عصر ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

مطلب بسیار جالب و آموزنده ای از حجةالاسلام آقای پناهیان درباره علائم ظهور:

 

حجت الاسلام پناهیان در پاسخ به سؤالی پیرامون مستند «ظهور بسیار نزدیک است» بیان داشت: با اینکه احتمال سوءاستفاده از علائم آخرالزمان از طرف هر جریانی وجود دارد اما جلوی سوءاستفاده‌ها را راحت می‌توان گرفت.

 


به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، پخش گسترده مستندی با عنوان «ظهور بسیار نزدیک است» واکنش‌های متفاوتی را در جامعه به دنبال داشته است، به‌ویژه اینکه در بخش‌هایی از این مستند، تلاش شده است تا برخی اشخاص که در احادیث ظهور به آنها اشاره شده است، با برخی مسئولین فعلی نظام تطابق داده شوند، این درحالی است که تولید و انتشار این مستند به یک جریان نوظهور انحرافی نسبت داده شده است. در همین حال حجت الاسلام پناهیان در جمع دانشجویان دانشگاه تهران به پرسش‏هایی درباره مستند "ظهور بسیار نزدیک است؟" پاسخ گفت.

حجت الاسلام پناهیان در جلسه ای با موضوع مهدویت و رسانه که در دانشکده‌ی علوم دانشگاه تهران برگزار شده بود در پاسخ به سوالی پیرامون این مستند، و با تمرکز بر کلیت موضوع و بدون اشاره به جزئیات تطابق و مصداق‌سازی‌ها گفت: اخیرا دوستان خیلی از بنده درباره‌ی سی دی ظهور بسیار نزدیک است سوال می‌کنند. بنده دخالتی در تولید سی دی نداشته‌ام و نمی‌دانم از کدام سخنرانی بنده استفاده شده است. این سی دی را هنوز ندیده‌ام؛ لذا اظهار نظر سخت است. ولی همیشه سفارشم به افرادی که در این زمینه‌ها کار می‌کنند، این بوده است که در مقام تطبیق مصادیق محتاط باشند.

وی خاطر نشان کرد: اگر دلایل محکمی ندارند، به سمت بیان احتمالات نروند و اگر دلایل محکمی برای تطبیق دارند، با احتمال بیان کنند. هر چند اساساً بنده زیاد با پرداختن به "حوادث ظهور" موافق نیستم و تصور می‌کنم بیش از آن باید به "قواعد ظهور" پرداخت. یعنی ببینیم حضرت در چه شرایطی قیام خواهند کرد، آن شرایط را بشناسیم و حتی تا آنجا که می‌توانیم آن شرایط را ایجاد نماییم.

حجت الاسلام پناهیان اظهار داشت: این به آن معنا نیست که اخبار مربوط به حوادث در آستانه‌ی ظهور را کنار بگذاریم. باید اخبار مربوط به حوادث آخرالزمان را جدی بگیریم. معنا ندارد ائمه‌ی هدی (ع) اخباری را درباره‌ی ظهور بیان فرموده باشند، ولی غرض‌شان این باشد که آنها را مورد مطالعه و بررسی قرار ندهیم و چشم‌مان را به واقعیت‌ها ببندیم، و هر اتفاقی افتاد، بگوییم: "نه معلوم نیست این همان اتفاق باشد." البته اگر تطبیق دادیم ولی تطبیق‌مان صحیح از آب درنیاید، هم فاجعه‌ای رخ نداده است. بالاخره معلوم است که این تطبیق‌ها احتمالی است.

وی تصریح کرد: نباید به دلیل احتمال صحت نداشتن، بررسی را کنار بگذاریم. اینکه اینگونه حرف‌ها بازار پیدا می‌کند، به این دلیل است که اوضاع عالم و وضع منطقه کشش اینگونه بررسی‌ها را دارد و باید کسانی که اهل فن هستند، بیایند و نتیجه‌ی مطالعات خود را بیان کنند.

حجت الاسلام پناهیان یاد آور شد: بالاخره اخباری درباره‌ی منطقه در روایات آمده است. حتی محل دقیق ظهور سفیانی بیان شده است و الان هم در این التهابات، همه حساسیت پیدا کرده‌اند. خب، طبیعی است هر حرکتی مورد دقت قرار بگیرد که نکند این حرکت همان باشد که در روایت آمده است. البته برخی از روایات هم ضعیف‌السند هستند. یعنی به دلیل مجهول یا موثق نبودن برخی از روایان آن، نمی‌توانیم به صحت آن مطمئن باشیم، ولی در برخی از همین روایات هم حوادثی بیان شده است که عیناً رخ می‌دهد. بعد معلوم می‌شود روایت صحیح بوده است اما سند نداشته و ما راویان آن را نمی‌شناخته‌ایم. لذا از کنار این روایات هم نمی‌توان به راحتی گذشت. الان اتفاقاتی در مصر و لیبی دارد می‌افتد. خب ما در اخبار ظهور داریم که در آنجاها حرکت‌هایی صورت می‌گیرد.

وی بیان داشت: با اینکه احتمال سوءاستفاده از علائم آخرالزمان از طرف هر جریانی وجود دارد، ولی ائمه‌ی هدی(ع) از گفتن این علائم صرف نظر نکرده‌اند. حتماً برای این بوده که کسانی که در ایام آن وقایع قرار می‌گیرند، حساس بشوند. جلوی سوءاستفاده‌ها را راحت می‌توان گرفت.

بر اساس گزارش رجا،‌ در متون دینی روایات قابل توجهی در مورد حوادث مصر آمده است که از آن جمله می‌توان به دو روایت در کتاب معتبر غیبت شیخ طوسی اشاره کرد:
یَخْرُجُ قَبْلَ السُّفْیَانِیِّ مِصْرِیٌّ وَ یَمَانِی (غیبت شیخ طوسی/ص477)
وَ یَخْرُجُ أَهْلُ الْغَرْبِ إِلَى مِصْرَ فَإِذَا دَخَلُوا فَتِلْکَ أَمَارَةُ السُّفْیَانِیِّ (همان/463)

www.fatemiyon.ir


[ شنبه 89/12/21 ] [ 2:53 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]

سلام

این مطلبو که میذارم از طرفی خوشحالم و از طرفی ناراحت. خوشحالم چون دیدم خیلی از نشانه های عمومی ظهور محقق شده و ناراحت چون که ما در این وضعیت ناسالم زندگی میکنیم:


 

جهان در آستانه ظهور

در بخش‌های گذشته درباره غیبت امام دوازدهم و فلسفه آن سخن گفتیم. آن آخرین حجّت پروردگار غایب شد تا پس از فراهم شدن زمینه‌ها ظاهر شود و جهان را از پرتو هدایت‌های مستقیم خود بهره مند سازد. بشریت می‌توانست در دوران غیبت، به گونه‌ای عمل کند که هر چه زودتر شرایط حضور امام را آماده سازد ولی به خاطر پیروی از شیطان و هوای نفس و دور ماندن از تربیت صحیح قرآنی و نپذیرفتن ولایت و راهبری معصوم(علیه السلام) به بیراهه رفت و هر روز بنای ستمی را در دنیا قرار داد و ظلم و تباهی را گسترده کرد. با انتخاب این مسیر، به سرانجام بسیار بدی رسید. جهانی پر از ظلم و جور، فساد و تباهی، روزگاری تهی از امنیّت اخلاقی و روانی، حیاتی به دور از معنویت و پاکی و اجتماعی پر از تجاوزها و پایمال کردن حقوق زیردستان، محصول عملکرد انسان‌های دوران غیبت شد. واقعیتی که در کلام معصومین از قرن‌ها قبل، پیش بینی شده و تصویر سیاه آن، ترسیم گشته بود.
امام صادق(علیه السلام) به یکی از یاران خود فرمود:
«هنگامی که ببینی ظلم و ستم فراگیر شده، قرآن فراموش گشته و از روی هوا و هوس تفسیر گردیده، اهل باطل بر اهل حق پیشی گرفته، افراد با ایمان سکوت اختیار کرده، پیوند خویشاوندی بریده شده، چاپلوسی فراوان گشته، راههای خیر بدون رهرو و راههای شر مورد توجه قرار گرفته، حلال، حرام شده و حرام مجاز شمرده شده. سرمایه‌های عظیم در راه خشم خدا (و فساد و ابتذال) صرف گردیده، رشوه خواری در میان کارکنان دولت رایج شده، سرگرمی‌های ناسالم چنان رواج پیدا کرده که هیچ کس جرأت جلوگیری آن را ندارد، شنیدن حقایق قرآن بر مردم گران آید اما شنیدن باطل سهل و آسان باشد، برای غیر خدا به حج خانه خدا بشتابند، مردم سنگدل شوند (و عواطف بمیرد)، اگر کسی اقدام به امر به معروف و نهی از منکر کند به او توصیه می‌کنند که این کار وظیفه تو نیست، هر سال فساد و بدعتی نو پیدا شود. (هرگاه دیدی اوضاع مردم اینگونه شده) مراقب خویش باش و از خدا نجات و رهایی از این وضع ناهنجار را بخواه (که فرج نزدیک است).»1
البته این تصویر سیاه از دوران پیش از ظهور، چهره غالب آن دوره است چرا که در همین روزگار هستند دین باوران حقیقی که بر عهد خود با خداوند استوار می‌مانند و مرزهای اعتقاد خود را پاس می‌دارند و در فساد محیط حل نمی‌شوند و سرنوشت خود را به فرجام زشت دیگران پیوند نمی‌زنند. و اینها از بهترین بندگان خدا و شیعیان امامان نور هستند که در روایات فراوان مورد تمجید و ستایش قرار گرفته‌اند. اینان هم خود پاک زیستند و هم دیگران را به پاکی دعوت می‌کنند چون نیک می‌دانند که می‌توان از راه ترویج خوبی‌ها و ساختن محیطی معطّر به عطر ایمان، ظهور امام خوبی‌ها را پیش انداخت و مقدمات قیام و حکومت او را فراهم کرد زیرا که زمانی قیام علیه بدی‌ها ممکن است که مصلح موعود یاورانی داشته باشد. و این تفکر نقطه مقابل ایدة باطلی است که معتقدند جهت تعجیل ظهور باید فساد را رواج داد! به راستی آیا پذیرفته است که اهل ایمان در برابر زشتی‌ها و بدی‌ها سکوت کنند تا فساد فراگیر شود و از این راه زمینه ظهور فراهم گردد؟ آیا ترویج خوبی‌ها و فضیلت‌ها نمی‌تواند ظهور امام خوبان را نزدیک کند؟
فریضه امر به معروف و نهی از منکر از تکالیف قطعی هر مسلمان است که در هیچ زمان و مکانی قابل چشم پوشی نیست پس چگونه است که به خاطر تعجیل ظهور بتوان مروّج ظلم و تباهی شد؟!
چنانکه پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) فرمود:
«در پایان این امت (مسلمان) قومی خواهند بود که مانند مسلمانان صدر اسلام اجر خواهند داشت آنها امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند و با اهل فتنه (و فساد) می‌جنگند.»2
گذشته از این آنچه در روایات فراوان به آن تصریح شده است، پر شدن جهان از ظلم و ستم است و این به معنی ظالم شدن همه انسان‌ها نیست بلکه همچنان راه خدا، رهروان خود را خواهد داشت و عطر فضیلت‌ها در محیط‌های گوناگون به مشام خواهد رسید.
بنابراین، جهانِ پیش از ظهور اگرچه دوران تلخی است ولی به دوره شیرین ظهور پایان می‌گیرد و اگر چه روزگار فساد و ستمگری است امّا پاک بودن و دیگران را به خوبی‌ها دعوت کردن از وظایف حتمی منتظران است و در تعجیل فرج آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) تأثیر مستقیم دارد.
این بخش را با سخنی از امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به پایان می‌بریم که فرمودند:
«ما را از شیعیان باز نمی‌دارد مگر آنچه از کردارهای آنان که به ما می‌رسد و ما را ناخوشایند است و از آنان روا نمی‌دانیم.»3

زمینه‌های ظهور و علائم آن

ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرایط و نشانه هایی دارد که از آنها به عنوان زمینه‌های ظهور و علائم آن یاد می‌شود تفاوت این دو آن است که زمینه‌ها در تحقق ظهور تأثیر واقعی دارند به گونه‌ای که با فراهم شدن آنها ظهور امام اتفاق می‌افتد و بدون آنها ظهور نخواهد بود. ولی علائم در وقوع ظهور نقشی ندارند بلکه تنها نشانه هایی هستند که به وسیله آنها می‌توان به اصل ظهور و یا نزدیک شدن آن پی برد.
با توجه به تفاوت یاد شده به خوبی می‌توان دریافت که زمینه‌ها و شرایط نسبت به علائم و نشانه‌ها از اهمیت بیشتری برخوردارند بنابراین لازم است که بیش از آنکه به دنبال علائم باشیم به زمینه‌ها توجه کنیم و در حد توان خود در تحقق آنها بکوشیم. به همین جهت ما ابتدا زمینه‌ها و شرایط ظهور را توضیح می‌دهیم و در پایان به اختصار برخی از علائم ظهور را بر می‌شمریم.

پی نوشت ها:

1. کافى، ج 7، ص 28.
2. معجم احادیث الامام المهدى، ج 1، ص 49.
3. احتجاج، ج 2، ش 360، ص 602.

منبع: راسخون نت


[ شنبه 89/12/21 ] [ 2:50 صبح ] [ علی آلیانی ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

لینک دوستان
برچسب‌ ها
امکانات وب
ایران رمان